Faeröer Eilanden voetbalshirts 2022-2024

De nationale voetbalbond van de Faeröer Eilanden en kledingsponsor Errea hebben vandaag de nieuwe Faeröer Eilanden voetbalshirts 2022-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt het nationale voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. De voetbalshirts worden ook gedragen tijdens de Nations League wedstrijden in de periode 2022-2024. Vanaf dit jaar is Errea de kledingsponsor van de Faeröer Eilanden. De deal met Errea is onderdeel van het UEFA Kit Assistence Scheme. Dit is een project van de UEFA, waarbij de kleinere voetbalbonden (financieel) ondersteund worden bij de aankleding van de nationale elftallen. Het contract tussen de UEFA en Errea loopt in ieder geval tot de zomer van 2026.

Faroer Eilanden thuisshirt 2022-2024

Het Faeröer Eilanden thuisshirt 2022-2024 is wit en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale, rode en blauwe lijnen (de kleuren van de nationale vlag) aan de rechterzijde van het voetbalshirt. Deze lijntjes worden steeds onderbroken, waardoor er een opvallend design ontstaat. De ronde hals en de bies aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. De binnenkant van de hals bevat een witte band, waarin de naam van het land is verwerkt: ''Føroyar.'' In de nek op de achterzijde van het tenue staat een print van de nationale vlag. Op het midden van de borst staat het Errea logo in het blauw en de linkerborst bevat de badge van de nationale voetbalbond, de Fótbóltssamband Føroya (FSF). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een blauwe band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Faeröer Eilanden uitshirt 2022-2024

Het Faeröer Eilanden uitshirt 2022-2024 is volledig blauw en bevat op de rechterzijde een print van een kruis, geïnspireerd door de vlag van het land. In het kruis is een vervagende print verwerkt. De ronde hals en de biesjes van het uitshirt zijn wit en verder bevat het tenue dezelfde details als het thuisshirt. De binnenkant van de hals bevat de naam van het land en op de achterkant van het tenue staat de nationale vlag. Op dit voetbalshirt prijkt het logo van Errea op de rechterborst. De onderkant van het uitshirt bevat een witte band met daarin rode en blauwe streepjes. Dit is dezelfde print als op het thuisshirt. Deze strepen lopen deels door over het voetbalbroekje. Deze is blauw met aan de onderkant een witte band. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.  Zoals alle tenues van Errea zijn de Faroer Eilanden voetbalshirts 2022-2024 uitgerust met de Ti-energy® technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Baldvinsson, Mohr, Askham, Davidsen, Johansen, Nattestad, Jónsson en nog meer spelers.

Faeröer Eilanden voetbalshirt bestellen

De nieuwe Errea Faeröer Eilanden voetbalshirts 2022-2024 kun je vanaf deze zomer bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 80,-. In deze winkels vind je ook de voetbalshirts van andere landen die deel uit maken van het UEFA Kit Assistence Scheme (Andorra, Wit Rusland, Liechtenstein, Malta, Cyprus, Luxemburg & San Marino). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het Liechtenstein voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Faroer Eilanden voetbalshirts 2022-2024

Faroer Eilanden voetbalshirts 2022-2024

Details Faeröer Eilanden voetbalshirts 2022-2024