Everton 3e voetbalshirt 2021-2022

Everton en kledingsponsor Hummel hebben het nieuwe Everton 3e shirt 2021-2022 gepresenteerd. Het 3e shirt van ''The Toffees'' dient als alternatief voor het Everton uitshirt en wordt gedragen tijdens een aantal Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden in 2021-2022. De club en het Deense sportmerk lanceerden eerder deze maand ook het nieuwe Everton thuisshirt 2021-2022. Hummel is sinds de zomer van 2020 de producent van de tenues en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de nieuwe voetbalshirts van het team van manager Rafael Benitez.

Wit Everton uitshirt 2021-2022

Het Everton 3e shirt 2021-2022 is geïnspireerd door het Everton uitshirt van de periode 1958-1961, de periode waarin de basis werd gelegd voor het kampioenschap van 1962-1963. Het Everton 3e voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door een verticale band over het midden van het tenue. Deze band is een combinatie van navy blauw, wit en geel. In de band is een design van chevrons verwerkt, welke verwijzen naar de trademark tekens van kledingsponsor Hummel. Deze trademark tekens staan ook in het donkerblauw op de mouwen. De donkerblauwe en gele details komen ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen en ook de achterkant van de hals heeft deze kleurencombinatie. Het Hummel Sportswear logo prijkt op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Dit betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt, in dit geval navy blauw/wit. Hoofdsponsor CAZOO staat ook dit jaar weer op het midden van het tenue in het navy blauw. Het Everton 3e tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele chevrons. Ook de logo's van de club en Hummel op de pijpen zijn geel. De kousen zijn tevens donkerblauw met aan de bovenkant een gele band en daaronder twee chevrons.

Zoals alle Everton tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de ECO8 technologie. Dit betekent dat de shirts gemaakt zijn van een gerecycled polyester en men rekening heeft gehouden bij de productie met het verbruik van water. In de tenues is ook een speciaal systeem verwerkt, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hummel Everton 3e shirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als James Rodriguez, Richarlison, Delph, Calvert-Lewin, Mina, Gray, Digne en nog meer spelers.

Everton 3e voetbalsirt kopen

Het Hummel Everton 3e shirt 2021-2022 kun je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 49,95. In deze winkels kun je het nieuwe tenue van The Toffees ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Check bovendien andere Everton merchandising in deze winkels! Directe levering! 

Bestel je Everton tenue in deze winkel!

of deze WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en officiële bedrukking)

Everton 3e shirt 2021-2022