ESTAC Troyes derde wedstrijdshirt 2021-2022

ESTAC Troyes heeft haar nieuwe derde wedstrijdshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor Le Coq Sportif. Afgelopen seizoen is de selectie van Laurent Batlles kampioen geworden in de Ligue 2, dat betekend dat dit nieuwe tricot aankomend seizoen te bezichtigen is in de Ligue 1, maar ook in de Coupe de France en de Coupe de la Ligue. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdtenue van ESTAC Troyes? Check de details hieronder!

ESTAC Troyes derde wedstrijdshirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Franse promovendus wordt gekenmerkt door de roze kleur. Details van het shirt zijn dit jaar blauw. Deze blauwe details komen terug in een motief. Deze is geplaatst op een strip aan de linkerzijkant van het shirt. Dit motief is ook verwerkt in de bies van de linkermouw van het shirt. De kraag van het shirt is een combinatie van roze met blauw, in de achterkant van de kraag is de Franse vlag te zien. Op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Le Coq Sportif, terwijl op de linkerborst de clubbadge van ESTAC Troyes te zien is. Het nieuwe tricot doet denken aan shirts uit de Zuid-Amerikaanse competities. Dit omdat er veel plaats is vrijgemaakt voor shirtsponsors. Centraal op de voorkant van het shirt staat de naam van de hoofdsponsor, Babeau Seguin. Maar ook Norelem en Festilight hebben een plek op de voorkant van het shirt weten te bemachtigen. ‘’Sleeve sponsor’’ van de Franse club is Desimo. Ook op de achterkant van het shirt zijn verschillende sponsors te zien. Sinfiniii Staat aan de bovenkant. Aan de onderkant van het shirt staat sponsor Premium. Hieronder vallen Jaguar, Land Rover en Volvo. Alle logo’s van deze automerken komen ook terug op het shirt van ESTAC Troyes. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van ESTAC Troyes wordt gecompleteerd door een roze voetbalbroek en roze voetbalkousen. Ook hierop zijn uitingen van club en sponsoren terug te vinden. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe tricot dat vanaf nu wordt gedragen door spelers als Kaboré, Metinho, Baldé, Huyn-Jun Suk en vele andere sterren.

ESTAC Troyes voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van ESTAC Troyes zijn op dit moment alleen te bestellen in de officiële webshop van de Franse club. Ben je opzoek naar voetbalshirts van andere clubs uit de Ligue 1? Check dan de onderstaande webshop. Hier is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Franse competitie. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Ligue voetbalshirts in DEZE SHOP

Gerelateerd nieuws