Elche CF voetbalshirts 2021-2022

De Spaanse voetbalclub Elche heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike inmiddels ook de nieuwe Elche CF voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. Elche eindigde afgelopen seizoen op een veilige zeventiende plek in de Spaanse competitie, dus speelt in deze nieuwe tenues de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2021-2022. Nike is vanaf dit jaar de producent van de Elche CF voetbalshirts. Het merk vervangt vanaf dit seizoen Hummel als kledingsponsor.

Elche CF thuisshirt 2021-2022

Het Elche thuisshirt 2021-2022 is dit seizoen wit met een brede horizontale groene band onder de borst. In deze band is het logo van hoofdsponsor TM Real Estate Group in het wit verwerkt. Het thuistenue is verder uitgerust met een ronde hals. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het zwart en de andere borst bevat de badge van de club. In de nek op de achterkant van het tenue is het motto van de club verwerkt: 'El valor de una historia, la fuerza de un sentimiento' (De waarde van een verhaal, de kracht van een gevoel). Deze leus staat ook op de andere Elche voetbalshirts. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene accenten.

Elche CF uitshirt 2021-2022

Het Elche uitshirt 2021-2022 heeft dit seizoen alle kenmerken van het Nike Challenge III template. Dit template wordt gekenmerkt door de diagonale banen over de body en de retro halslijn. Het Elche uitshirt 2021-2022 is volledig zwart en bevat een combinatie van een rechte en diagonale hals met een subtiele opstaande kraag. De body van het tenue bevat de iconische diagonale banen en alle logo’s op het voetbalshirt zijn wit(/zwart). Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uittenue: zwart/wit. Op het midden van het uittenue prijkt het logo van shirtsponsor TM Real Estate Group in het wit. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. De kousen zijn uitgerust met twee horizontale grijze banen met daartussen de initialen van de club (ECF) en de swoosh van Nike.

Elche CF 3e shirt 2021-2022

Elche heeft dit seizoen ook een 3e voetbalshirt. In dit tenue speelt de club ook een aantal uitwedstrijden. Het 3e shirt is gebaseerd op het Nike template en heeft dan ook een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is geel en bevat een ronde hals. Alle logo’s op het 3e tenue zijn zwart. Het voetbalbroekje en de kousen van het Elche derde tenue hebben dezelfde kleur als het voetbalshirt. Zoals alle Nike tenues zijn ook de Elche voetbalshirts 2021-2022 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Elche CF voetbalshirts 2021-2022 welke vanaf nu gedragen worden door spelers als De La Torre, Marcone, Boyé, Roco, Carrillo en andere spelers. De nieuwe Elche voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere tenues van Spaanse voetbalclubs? Check het dan in deze winkel! 

Elche CF thuisshirt 2021-2022

Elche CF uitshirt 2021-2022