Eintracht Frankfurt uitshirt 2019-2020

Na het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt voor 2019-2020 hebben de club en kledingsponsor Nike ook het nieuwe uitshirt voor dit seizoen uitgebracht. In dit nieuwe uittenue speelt Eintracht de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League uitwedstrijden dit seizoen. De club die afgelopen jaar de halve finale van de Europa League behaalde, eindigde op een zevende plaats, waardoor het opnieuw actief is in Europa.

Wit Eintracht Frankfurt uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Eintracht Frankfurt uitshirt voor 2019-2020 heeft ene vrij simpel design en is gebaseerd op het Vapor template van Nike. De hals betreft een combinatie tussen een diagonale hals en een rechte hals. Deze is aan de rechterkant navy blauw en de andere kant is rood. De binnenkant van de hals bevat een witte taping, welke ook zichtbaar is op de achterkant van het tenue. In dit gedeelte zijn de initialen van Eintracht verwerkt: SGE. De mouwen bevatten aan de onderkant een band. Aan de onderkant van de rechtermouw is deze rood en aan de andere kant is deze navy blauw. De swoosh van Nike op de rechterborst is rood. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds het seizoen 2013-2014 de tenues van de club van trainer Adi Hütter. De andere borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor INDEED. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. Uiteraard zijn de tenues ook dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Eintracht Frankfurt tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rebic, Haller, Hinteregger, Hasebe, Kostic, Rode en nog meer sterspelers.

Eintracht Frankfurt voetbalshirt kopen

Het nieuwe Eintracht Eintracht Frankfurt uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes zijn vanaf € 34,95 te bestellen en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in deze SHOP

OF deze winkel  (inclusief officiële bedrukking)