Eintracht Frankfurt thuisshirt 2019-2020

Eintracht Frankfurt en Nike hebben dit weekend het nieuwe voetbalshirt voor 2019-2020 gepresenteerd. In dit nieuwe shirt speelt de Europa League halve finalist van vorig seizoen de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League thuiswedstrijden in de Commerzbank Arena gedurende 2019-20. De club eindigde afgelopen seizoen op een zevende plaats en speelt daarom opnieuw in de Europa League. Nike is sinds het seizoen 2013-2014 verantwoordelijk voor de productie van de tenues van Frankfurt. Dit contract duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2024.

Eintracht Frankfurt thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van Eintracht Frankfurt staat geheel in het teken van het 120 jarig bestaan van de club. In 1899 werd de club als Frankfurter Fussball Club Victoria von 1899 opgericht. Na een aantal fusies nam de club in 1920 de naam Eintracht Frankfurt aan. Het zwarte tenue van afgelopen seizoen wordt ingeruild voor een wat kleuriger voetbalshirt. Het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt bevat dit jaar een klassiek design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale, zwarte, witte en rode banen over het shirt. Over het midden loopt een brede rode baan en daarnaast bevinden zich dunnere zwarte, witte en rode banen. De mouwen van het tenue zijn geheel zwart. Verder is het tenue gebaseerd op het Vapor template van Nike. Het shirt is uitgerust met een combinatie van een diagonale en rechte hals. Deze is rood. De achterkant van de hals bevat een rode taping. In deze taping zijn de initialen van de club verwerkt: SGE. De swoosh van Nike op de rechterborst is rood en de andere borst bevat het logo van de club. INDEED is hoofdsponsor van Eintracht en verisert dit seizoen weer het midden van het tenue. Het nieuwe Eintracht Frankfurt thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met rode en witte accenten. Uiteraard zijn de nieuwe tenues van Eintracht weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Eintracht Frankfurt tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rebic, Haller, Hinteregger, Hasebe, Kostic, Rode en nog meer sterspelers. Eerder lanceerde de club al een nieuw 3e shirt. 

Eintracht Frankfurt voetbalshirt kopen

Het nieuwe Eintracht Eintracht Frankfurt thuisshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes zijn vanaf € 34,95 te bestellen en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in DEZE SHOP! 

of deze winkel  (inclusief officiële bedrukking)

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2019-2020

Eintracht Frankfurt voetbalshirt 2019-2020