Dynamo Kiev voetbalshirts 2020-2021

Vandaag zijn de nieuwe Dynamo Kiev voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd door de club uit Oekraïne en kledingsponsor New Balance.

 Sinds 2018 zijn de ontwerpen van de shirts in handen van het Amerikaanse merk. Afgelopen seizoen eindigde Dynamo Kiev op de tweede plek in de competitie. Dit betekent dat het nieuwe thuistenue niet alleen te zien is tijdens de competitie en de beker, maar ook tijdens de  van de Champions League in het gedurende het seizoen 2020-2021. 

Dynamo Kiev thuisshirt 2020-2021

Net als afgelopen seizoen is het nieuwe thuisshirt van de Oekraïense club blauw met wit van kleur. Toch lijkt het shirt helemaal niet op het shirt van afgelopen seizoen. Dit seizoen wordt het Dynamo Kiev voetbalshirt gekenmerkt door een witte basis, met dunne horizontale banen in de kleur blauw. Deze staan voor de golven van de Dnieper rivier. Deze banen lopen door over de mouwen van het shirt. Het nieuwe thuisshirt is uitgerust met een V-Hals. Ondanks dat dit vaak wordt geassocieerd met een klassiek karakter, ziet dit shirt er toch erg modern uit. Op de rechterkant van de borst staat het logo van New Balance. De ‘’NB’’ is grijs van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van Dynamo Kiev. Boven het logo schitteren twee sterren, deze verwijzen naar de meer dan 20 kampioenschappen (28) van de club. Dynamo Kiev werd dertien keer kampioen van de Sovjet Unie en vijftien keer kampioen van Oekraïne. Op het midden van de borst is de vlag van Oekraïne te zien. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte voetbalkousen

Dynamo Kiev uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Dynamo Kiev uitshirt 2020-2021 heeft wat weg van het nieuwe thuisshirt, maar dan in een wat moderner jasje. De basiskleur van het uitshirt is blauw, ook lopen er blauwe strepen over het shirt in horizontale lijn. Deze strepen lopen echter niet van links naar rechts, halverwege het shirt worden deze strepen onderbroken. De strepen zijn lichtblauw van kleur. Het shirt is uitgerust met een moderne hals en aan de rechterkant van de borst staat het witte logo van New Balance, op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Dynamo Kiev, met de gouden sterren! Ook de vlag van Oekraïne staat weer op het shirt. Op het tenue staan geen sponsoruitingen. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd met een blauwe broek en blauwe voetbalkousen. Dit seizoen heeft Kiev ook een alternatief uitshirt of 3e shirt. Qua template is dit tenue hetzelfde als het reguliere uitshirt. Het 3e shirt is donkergroen en wordt gekenmerkt door de flitsende, horizontale, lichter groene strepen. Ook alle logo's op het tenue hebben deze tint lichtgroen en hetzelfde geldt voor de band aan de achterkant van de hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is lichtgroen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje en donkergroene kousen met lichtgroene accenten. Zoals alle tenues van New Balance zijn de voetbalshirts van Dynamo Kiev uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Dynamo Kiev voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Dynamo Kiev voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95. In de onderstaande winkels vind je ook goedkopere t-shirts of hoodies van de club uit Oekraïne. Directe levering!

Bestel je Dynamo Kiev voetbalshirt direct in deze SHOP 

of deze winkel! 

Dinamo Kiev thuisshirt 2020-2021

Dynamo Kiev uitshirt 2020-2021

Dynamo Kiev 3e shirt 2020-2021