Dundalk FC voetbalshirts 2024

De Ierse voetbalclub Dundalk FC en kledingsponsor Playr-Fit hebben de nieuwe Dundalk voetbalshirts 2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club de wedstrijden in de Premier Division en beker gedurende het jaar 2024. Playr-Fit is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Dundalk FC tenues. Het lokale sportmerk heeft deze functie sinds vorig seizoen.

Dundalk FC thuisshirt 2024

Het Dundalk FC thuisshirt 2024 heeft het iconische design. Het voetbalshirt is wit en bevat verticale zwarte krijtstrepen. De ronde hals is zwart en op de schouders bevinden zich zwart/rode panelen. Dit is ook de kleurencombinatie van de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat het logo van Playr-Fit en op de mouwen staan de trademark tekens van het sportmerk. Op de linkerborst prijkt het clublogo en op het midden van de Dundalk FC tenues staat het logo van hoofdsponsor 888 Casino. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte sokken met zwarte en rode accenten.

Dundalk FC uitshirt 2024

Het Dundalk FC uitshirt 2024 is zwart en bevat een print van zeshoeken/hexagons op de body. In deze zeshoeken zij roze strepen verwerkt. Ook de V-hals, de band aan de onderkant van de mouwen en de branding van Playr-Fit op het uitshirt zijn roze. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte sokken met roze accenten.

De nieuwe Dundalk FC tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Ierse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere merchandising van Ierse teams? Check het in deze fanshop!

Dundalk FC voetbalshirts 2024
Dundalk FC voetbalshirts 2024