Dit trainingspak draagt Bayern München in 2023

Bayern München gaat het nieuwe jaar in met een gloednieuwe trainingslijn en het Bayern München trainingspak 2023 is onderdeel van de nieuwe collectie. Het trainingspak wordt door het team van trainer Julian Nagelsmann gedragen tijdens de trainingen ern warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft, dus van januari tot mei 2023. Dit betreft het laatste trainingspak van dit seizoen. Medio juni lanceren de club en kledingsponsor adidas de nieuwe trainingscollectie voor het seizoen 2023-2024.

Bayern München training sweater 2023

Het Bayern München trainingspak 2023 is rood met blauwe en witte accenten. Dit was tot een aantal jaar geleden zo nu en dan de kleurencombinatie van de Bayern München voetbalshirts, maar sinds 2020 is in de statuten van de club opgenomen dat de Rekordmeister alleen nog maar in geheel rode voetbalshirts speelt. Het template dat adidas voor het nieuwe trainingspak gebruik heeft, betreft het adidas Condivo 22 template. Dit standaard design gebruikt adidas voor alle trainingskleding dit seizoen. De training sweater is volledig rood en bevat witte adidas trademark strepen op de mouwen, welke geflankeerd worden door lichtblauwe lijnen. Ook de semi-hoge hals van de training sweater is lichtblauw (door adidas ''Bright Royal) genoemd. Het adidas Condivo 22 template komt ook tot uiting aan de zijkanten van de training sweater. Hier bevindt zich een rood vlak met daarin een patroon van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn en daaronder bevindt zich een diagonaal blauw vlak. Het adidas performance logo op de rechterborst is een combinatie van lichtblauw en wit. Dit betreft overigens nog wel het oude adidas performance logo. Vanaf het seizoen 2023-2024 staat het nieuwe adidas 3BAR logo op alle trainingskleding van Bayern München. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club, inclusief vier gouden kampioenssterren. De Bayern München training sweater bevat ook de gebruikelijke functionele kenmerken. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de training sweater nog meer getailleerd om het lichaam. De achterzijde van de sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

Bayern München trainingsbroek 2023

Het Bayern München trainingspak wordt compleet gemaakt door een lichtblauwe Bayern München trainingsbroek 2023. De trainingsbroek heeft ook alle kenmerken van het Condivo 22 template. Ter hoogte van de heupen bevindt zich een rood vlak met daarin hetzelfde patroon als op de zijkanten van de training sweater. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. Ter hoogte van de heupen staan ook de logo's van de club en adidas. De Bayern München trainingsbroek heeft verder de bekende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband met trekkoord, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.

  • De trainingsbroek bevat twee zakken met ritsen om spullen in op te bergen.

  • De onderkant van de trainingsbroek bevat enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen.

  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

  • Het trainingspak is uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht/zweet naar de buitenkant en voor ventilatie. Hierdoor is het trainingspak perfect om in te sporten, maar ook om casual te dragen.

Bayern München trainingspak bestellen

Het Bayern München trainingspak 2023 kun je vanaf nu voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is € 74,95 en de trainingsbroek is € 64,95. Check ook andere nieuwe trainingskleding van de Duitse voetbalclub in deze winkels. Directe levering!

Bestel dit nieuwe trainingspak direct in de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

of deze winkel!

Bayern München trainingspak 2023

Bayern München trainingspak 2023