Dinamo Zagreb voetbalshirts 2020-2021

Nieuwe voetbalshirts voor de Kroatische kampioen. Dinamo Zagreb heeft, in samenwerking met de Duitse kledingsponsor adidas, de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de club haar wedstrijden in de Kroatische competitie, beker en in de Europa League. Dinamo Zagreb is ingedeeld in poule K. In deze poule nemen de Kroaten het op tegen CSKA Moskou, Wolfsberg AC en Feyenoord. De Kroaten beginnen met een thuiswedstrijd tegen de Rotterdammers. 

Dinamo Zagreb thuisshirt 2020-2021

Het Duitse adidas is sinds 2017 verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van Dinamo Zagreb en ook dit seizoen heeft het sportmerk weer prachtige shirts ontworpen. Het nieuwe thuisshirt van Dinamo Zagreb wordt gekenmerkt door de traditionele blauwe kleur en is gebaseerd op het adidas Condivo 20 template. Dit template staat bekend om de camouflage all-over print. Deze print, van het thuisshirt van Dinamo heeft verschillende tinten blauw. De mouwen van het shirt zijn geheel blauw. Op de schouders van het shirt staan de bekende strepen van adidas. Deze drie strepen zijn wit van kleur. Het tricot is uitgerust met een moderne V-hals, welke ook blauw van kleur is. Op de rechterborst staat het logo van adidas. Deze is, net als de strepen op de schouders, wit van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van Dinamo Zagreb. Boven dit logo schitteren drie gouden sterren. Deze staan voor de kampioenschappen van de Kroatische club. Het nieuwe thuistenue van Dinamo Zagreb wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek, met witte strepen aan de zijkant en blauwe kousen. Net zoals bij alle tenues van adidas, wordt ook bij het nieuwe thuistenue van Dinamo Zagreb gebruik gemaakt van de adidas AeroReady technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Dinamo Zagreb uitshirt en derde wedstrijdshirt 2020-2021

Naast het thuisshirt, is ook het uitshirt van Dinamo Zagreb voor het aankomende seizoen officieel gelanceerd. Het uitshirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van de club. De kleur van het nieuwe uitshirt is echter lichtblauw. Wij van voetbalshirts.nl vinden het een frisse tint blauw. De adidas strepen op de schouders van het shirt hebben een donkerdere tint blauw, dit geldt ook voor het performance logo van adidas op de rechterborst. Ook bij het uitshirt staat het logo van Dinamo Zagreb op de linkerborst. De sterren boven het logo staan voor de 21 kampioenschappen van de Kroatische club. De broek en de kousen van het nieuwe uittenue hebben dezelfde blauwe tint als het shirt. Ook het derde wedstrijdshirt van Dinamo Zagreb is navy van kleur Het derde wedstrijdtricot is gebaseerd op het miTeam template, welke is te herkennen aan de vele penseel streken in horizontale lijnen. De details van het derde wedstrijdshirt zijn goud, Hierbij gaat het om de strepen op de schouders, het logo van adidas op de rechterborst en het monochrome clubwapen van Dinamo Zagreb op de linkerborst. Het derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een navy broek en kousen met gouden details.

De Nieuwe Dinamo Zagreb tenues kan je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Kroatische club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of hoodie van de club? Check het dan in deze winkel! 

Dinamo Zagreb thuisshirt 2020-2021

Dinamo Zagreb uitshirt 2020-2021

Dinamo Zagreb 3e shirt 2020-2021