Dinamo Moskou voetbalshirts 2020-2021

Dynamo Moskou en kledingsponsor Kelme hebben afgelopen week ook de nieuwe Dynamo Moskou voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt Dynamo Moskou de wedstrijden in de Russische competitie en beker gedurende 2020-2021. Dinamo Moskou eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Russische Premier League en speelt dit seizoen dus geen Europees voetbal. Sinds de zomer van 2019 is het Spaanse sportmerk Kelme kledingsponsor van de club uit Moskou en ook dit seizoen is het merk verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club.

Dinamo Moskou thuisshirt 2020-2021

Het Dinamo Moskou thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer geheel blauw en wordt gekenmerkt door het design van dunne, horizontale, blauwe lijnen over de body van het tenue. De mouwen zijn royal blue met een witte band. Verder bevat het thuisshirt van de club een v-hals in het navy blauw/wit. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Kelme. De linkerborst is uitgerust met het logo van Dinamo Moskou. Boven het logo prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de elf landskampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Rusland een ster aan het clublogo worden toegevoegd. Op het midden van de tenues staat de hoofdsponsor van de club. De onderkant van het tenue bevat nog een speciale print met de initialen en het oprichtingsjaar van de club: FCDM – 1923. Bovendien bevatten de tenues een label aan de onderkant met daarin de leus van de club: One Life, One Team. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen.

Dinamo Moskou uitshirt 2020-2021

Het Dinamo Moskou uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar heeft een design van horizontale witte en zilveren strepen. De v-hals is een combinatie van wit en blauw en alle logo’s op het uittenue zijn ook blauw. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met witte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Dinamo Moskou tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Philipp, Szymanski, Igboun, Komlitjsenko, N’Jie, Fomin en nog meer spelers.

Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Dinamo Moskou? Check het dan direct in deze fanshop! 

Dinamo Moskou voetbalshirts 2020-2021

Dinamo Moskou thuisshirt 2020-2021