Dit zijn de Deportivo Alavés voetbalshirts 2024-2025

Deportivo Alavés en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Alavés voetbalshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd! In deze tenues speelt de club van trainer Luis Garcia de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende het seizoen 2024-2025. Vorig jaar eindige de club op de tiende plek in de Spaanse competitie. Ook dit jaar is Puma weer de producent van de Alavés tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds het seizoen 2022-2023.

Deportivo Alavés thuisshirt 2024-2025

Het Deportivo Alavés thuisshirt 2024-2025 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de twee brede witte verticale banen. In deze banen zijn dunnere blauwe streepjes verwerkt. Deze banen staan symbool voor de campagne ‘’Lo que nos une’’ (Wat ons bindt). Zowel de v-hals als de band aan de onderkant van de mouwen zijn wit. De Chinese hoofdsponsor prijkt op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van Epay. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de vlag van Baskenland, de ikurriña. Een ander detail bevindt zich op de zijkanten van het tenue. Hier staat een label met daarin de skyline van de stad met de tekst: ‘’"Gure hiria, gure taldea". Het logo op Puma staat zowel op de rechterborst als op de mouwen en het clublogo staat op de linkerborst. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw short en witte sokken met contrasterende accenten.

Deportivo Alavés uitshirt 2024-2025

Het Deportivo Alavés uitshirt 2024-2025 is een eerbetoon aan Vitoria-Gasteiz, de hoofdstad van Baskenland en de stad waar de club de thuiswedstrijden afwerkt. Dit voetbalshirt is wit en heeft een all-over print van de plattegrond van de stad. Alle details op het uitshirt zijn blauw. De achterkant van de v-hals is blauw en dit geldt ook voor de band aan de onderkant van de mouwen en alle logo’s. In de nek op de achterkant van het shirt prijkt de vlag van Vitoria-Gasteiz. Het uittenue heeft verder dezelfde details als het thuisshirt en wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte sokken met blauwe details.

Deportivo Alavés 3e shirt 2024-2025

Het Deportivo Alavés 3e shirt 2024-2025 heeft een vrij eenvoudig design in een elegante kleurencombinatie. Dit voetbalshirt is navy blauw met gouden details. Alle logo’s op het voetbalshirt zijn namelijk goud. Dit voetbalshirt is geïnspireerd door de provincie Araba/Álava. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt het wapen van de provincie. Het Deportivo Alavés logo op de linkerborst betreft een speciaal retro logo. Verder is het alternatieve uitshirt uitgerust met een v-hals. Het short en de sokken hebben dezelfde kleurencombinatie als het shirt.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma dryCELL, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie

De nieuwe Deportivo Alavés voetbalshirts 2024-2025 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Spaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Spaanse voetbalclubs? Check het in deze winkel! 

Dit zijn de Deportivo Alavés voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Deportivo Alavés voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Deportivo Alavés voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Deportivo Alavés voetbalshirts 2024-2025