De top drie meest populaire Liverpool truien

Liverpool is momenteel hot! Dat kan niet los gezien worden van de Champions League winst in 2019 en het naderende kampioenschap van de club. The Reds worden dit seizoen na dertig jaar weer kampioen van Engeland. De populariteit van de club van manager Jürgen Klopp heeft ook zijn weerslag op de verkoop van Liverpool merchandising. 

Er worden meer Liverpool voetbalshirts dan ooit verkocht! En dat niet alleen, ook de Liverpool truien zijn momenteel ongekend populair. En dat zijn er nog al een aantal! Ben je op zoek naar een Liverpool trui? Lees dan eerst dit blog. Wij hebben wat overzicht gekweekt in het diverse aanbod van Liverpool truien.

De Liverpool trainingstrui

De meest populaire Liverpool trui is eigenlijk wel de Liverpool trainingstrui of training top. Dit is de trainingstrui die de spelers van The Reds dragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in de Premier League, FA Cup en Champions League. Vanaf 2020-2021 is Nike de kledingsponsor van The Reds en prijkt de swoosh van het Amerikaanse sportmerk op de rechterborst van de trainingstruien. Ter voorbereiding op de wedstrijden op Anfield Road dragen de spelers van Liverpool vaak een rode training top. Deze Liverpool trainingssweater is dan ook geheel in stijl van de traditionele kleuren van het thuisshirt van de in 1892 opgerichte club. De sweater die de spelers dragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden verschillen per seizoen van kleur. Dit is vaak ook dezelfde kleur als het uitshirt of 3e shirt van Liverpool FC. De training tops kun je herkennen door de hoge hals met een rits tot de borst (de ¼ rits). Verder zijn deze truien gemaakt van polyester en uitgerust met een speciale technologie, welke ervoor zorgt dat zweet en vocht snel naar de buitenkant van de top worden getransporteerd. Bovendien zorgt dit systeem voor een perfecte ventilatie. Je merkt het al, alles van de Liverpool training tops staat in het teken van een optimale performance. De trainingstrui kun je overigens altijd perfect combineren met de trainingsbroek van het Liverpool trainingspak. Tegenwoordig worden deze pakken niet meer alleen gedragen tijdens het trainen, maar zijn deze vooral populair onder jongeren om casual te dragen. Ben je op zoek naar de officiële Liverpool trainingstrui? Deze kunt je altijd bestellen voor zowel kinderen als voor volwassenen. Check dan bijvoorbeeld deze winkel

De Liverpool hoodie voor volwassenen en kinderen

Bij de Liverpool trainingstrui is dus alles gericht op performance, er zijn echter ook Liverpool truien die zich nog beter lenen om alleen casual te dragen. Wanneer we het over een populair casual Liverpool trui hebben, is dat natuurlijk de hoodie. De hoodie is de laatste jaren weer met een grote opmars bezig en dat heeft men bij Liverpool ook gemerkt. Een merk dat gespecialiseerd is in de lancering Liverpool hoodies is het merk Retake. Het aanbod van dit van origine Engelse sportmerk bestaat uit meer dan 50 hoodies. Deze hoodies bevatten verschillende prints met de naam van de club en de Liverbird (het embleem van The Reds), maar ook met op de achterkant een print van de namen en rugnummers van spelers zoals Virgil van Dijk, Mohammed Salah, Georgino Wijnaldum, Mané, Alexander-Arnold en andere spelers. Een andere gave Liverpool hoodie uit het assortiment van Retake is de zogenaamde Never Give Up trui van het merk. Deze hooded sweater bevat een print met de tekst ''Never Give Up.'' Deze print verwijst naar een t-shirt die Mo Salah droeg nadat Liverpool op het randje van uitschakeling stond tijdens de Champions League reeks van 2018-2019, maar met een heroische comeback zich terug vocht en zich plaatste voor de finale van het toernooi. Retake heeft bovendien Liverpool hoodies ter ere van het winnen van de Champions League in 2019, het WK van 2019 en het kampioenschap van 2020. Ben je op zoek naar een gave casual hoodie van Liverpool? Bestel het exclusief in deze winkel!

Liverpool trui voor kinderen

Bij kinderen is Liverpool misschien nog wel populairder dan bij volwassenen. Wie droomt er niet van net als Salah, Virgil van Dijk, Wijnaldum en alle andere sterspelers te shinen op Anfield Road? Dit is ook te merken aan de verkoop van Liverpool voetbalshirts voor kinderen! En dat niet alleen, ook de Liverpool trainingstruien en hoodies zijn populair bij kinderen of om iemand cadeau te doen. Zowel Retake, als New Balance (tot 2019 kledingsponsor van Liverpool) en Nike produceren de truien dan ook voor kinderen. De trainingstruien zijn altijd beschikbaar in de volgende kindermaten: 122, 128, 140, 152, 164 en 176. De Liverpool hoodies van Retake zijn ook nog eens beschikbaar voor kleuters en peuters. Het modemerk produceert haar hoodies namelijk in de maten 92/98, 104, 116, 128, 140 en 152. Dit betekent dat er altijd welk Liverpool truien beschikbaar zijn voor kinderen van 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Op zoek naar een Liverpool voetbalshirt of trui voor kinderen? Check het exclusief in deze winkel!

Met dit blog hebben we een beetje overzicht proberen te scheppen in het diverse aanbod van Liverpool truien. Mochten er de komende periode nog meer truien van de club gelanceerd worden, en dat zal ongetwijfeld het geval zijn, dan zullen we dit nieuwsbericht weer updaten!

Liverpool hoodies Retake