De Graafschap voetbalshirts 2022-2023

De Graafschap en kledingsponsor Hummel hebben vandaag de nieuwe De Graafschap voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het team van trainer Adrie Poldervaart de Keuken Kampioen Divisie en bekerwedstrijden gedurende 2022-2023. Vorig seizoen eindigde de ''Superboeren'' op de negende plek in de competitie. Ook dit seizoen is Hummel weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de De Graafschap voetbalshirts. Het Deense sportmerk is sinds medio 2019 kledingsponsor van de club uit Doetinchem. Vanaf dit seizoen is Onverwachtehoek.nl de hoofdsponsor van de voetbalclub.

De Graafschap thuisshirt 2022-2023

Het De Graafschap thuisshirt 2022-2023 heeft het iconische design van horizontale blauwe en witte banen. De banen worden op het midden van het tenue onderbroken door het logo van de nieuwe hoofdsponsor Onverwachtehoek.nl. De joint venture is een samenwerkingsverband van Achterhoekse bedrijven, zorg-, cultuur-, onderwijsorganisaties en gemeenten om de regio Achterhoek beter op te kaar te zetten. Op de tenues staat ook het logo van Dakexpert. De rechterborst bevat het logo van Hummel en de linkerborst het logo van de voetbalclub. De chevrons van Hummel staan op de schouders en in de nek op de achterzijde van het tenue staat de tekst: ''Achterhoekse trots''. De onderkant van het tenue bevat een label van de vlag van de Achterhoek. Het De Graafschap tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Hummel, alsook de Hummel chevrons.

De Graafschap uitshirt 2022-2023

Het De Graafschap uitshirt 2022-2023 is weer geheel in stijl van de kleuren van de vlag van de Achterhoek. Dit voetbalshirt is donkergroen met lichtgroene accenten. De chevrons van Hummel op de schouders zijn lichtgroen en hetzelfde geldt voor de baan aan de zijkanten van het tenue. Het uitshirt bevat een ronde hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het logo van de nieuwe hoofdsponsor is op het uitshirt een combinatie van lichtgroen en wit. Het uittenue bevat ook dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met lichtgroene accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe hummel De Graafschap voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Siem de Jong, Büttner, Danzell Gravenberch, Schouten, Schenk, Hillen, Lammers, Brittijn en nog meer spelers. De nieuwe De Graafschap voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële De Graafschap SHOP! 

De Graafschap thuisshirt 2022-2023

De Graafschap uitshirt 2022-2023