De adidas x BAPE camouflage hoodie en legging

De shark van BAPE! We maken er geen geheim van dat we fan zijn zijn van de haai van het Japanse fashionmerk A Bathing Ape. Eerder zagen we de haai al in de fashionlijn die BAPE in samenwerking met Paris Saint Germain lanceerde. Vandaag heeft BAPE met adidas een special edition collectie uitgebracht, waarin het grootste sportevenement van de Verenigde Staten centraal staat, de Super Bowl. Deze nieuwe collectie bevat ook een speciaal joggingspak, voor zover je dat zo kunt noemen. Dit pak bestaat uit een hoodie en een strakke legging! Benieuwd? Check het hieronder!

De haai is één van die signatures van het uit Tokio afkomstig merk A Bathing Ape. De haaientanden bevinden zich altijd op de driedelige hoodie. Als je de hoodie over je hoofd heen trekt, komt er een haaienkop te voorschijn. De shark is niet het enige kenmerk van de kleding van BAPE. Veel items uit de kledinglijn bevatten namelijk een all-over camouflage print. Deze camo print is ook op het nieuwe Super Bowl vest van adidas en BAPE aanwezig. In de camouflage print is natuurlijk ook de aap uit het logo van het door Nigo in 1993 opgerichte merk verwerkt. Op de kleding van adidas mogen de adidas trademark strepen niet ontbreken. Deze bevinden zich dan ook op de mouwen en zijn wit. Een extra feature van het vest zijn de duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze zorgen ervoor dat het vest nog strakker valt. De rechter borst bevat het adi performance logo in het goud en de andere borst bevat een speciale, patriottische United States badge. De zijkanten van het vest bevatten steekzakken, zodat je lekker kan chillen in dit jack. Verder is de hoodie gemaakt van polyester met een gladde touch! Dan komen we ook direct bij de broek, waarmee je het pak compleet maakt.

De broek heeft namelijk ook een gladde look! Dit betreft namelijk een legging. De legging heeft dezelfde look als het vest en bevat ook een all-over camo print. Deze broek is gemaakt van een stretchy stof, zodat het perfect om je benen valt. Check hieronder nog meer foto's van de BAPE x adidas hoodie en de legging! De collectie bevat ook een American Football shirt en vette adizero 8.0 schoenen!

adidas x BAPE camouflage shark hoodie bestellen

Wil je dit pak kopen. Dan moet je zaterdag 2 februari om 10.00 klaar zitten. Het pak is namelijk maar in gelimiteerde oplage geproduceerd door adi en BAPE. Het vest heeft een prijs van € 250,-. Wil je de legging alleen kopen? Dan ben je wat minder euro's kwijt. Deze is namelijk slechts € 70,-. Check ook andere items uit de collectie!

Bestel deze vette hoodie en leggin exclusief in deze SHOP!