Cuba voetbalshirts 2023-2024

De voetbalbond van Cuba en kledingsponsor JOMA hebben vandaag de nieuwe Cuba voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt het Cubaanse voetbalelftal de interlands tijdens de periode 2023-2024. De voetbalshirts worden door het nationale team ook gedragen tijdens de Gold Cup, welke van 24 juni tot 16 juli plaats vindt in Canada en de Verenigde Staten. Cuba speelt in poule D tegen Canada en Guatamala. Ook dit jaar is JOMA weer de producent van de Cuba voetbalshirts. Het Spaanse sportmerk heeft sinds 2015 een samenwerkingsverband met de nationale voetbalbond van het land.

Cuba thuisshirt 2023-2024

Het Cuba thuisshirt 2023-2024 heeft dit seizoen een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is wit en wordt vooral gekenmerkt door de horizontale band over de borst. Deze band is deels navy blauw en deels rood. Beide kleuren worden gescheiden door een diagonale lijn. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn ook donkerblauw. Op de rechterborst prijkt het logo van JOMA in het wit en de andere borst is uitgerust met het logo van de Cubaanse voetbalbond (Asociación de Fútbol de Cuba/AFC). Dit betreft het nieuwe logo van de voetbalbond, welke ook deze week werd gepresenteerd. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en witte kousen met contrasterende details.

Cuba uitshirt 2023-2024

Het Cuba uitshirt 2023-2024 is ook geheel in stijl van de kleuren van de nationale vlag. De bovenkant is navy blauw en de onderkant is rood. Beide kleuren worden gescheiden door een witte baan, welke ook terug komt op beide mouwen. Op de borst staan de logo's van de voetbalbond en JOMA. Het uittenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje en rode kousen.

De nieuwe Cuba voetbalshirts kun je nog niet in Europa bestellen. Wil je het nationale elftal aanmoedigen met een t-shirt of hoodie? Check het dan in deze Cuba fanshop! 

Cuba voetbalshirts 2023-2024

Gerelateerd nieuws