Cruzeiro voetbalshirts 2022-2023

Beide nieuwe Cruzeiro voetbalshirts 2022-2023 zijn inmiddels officieel gepresenteerd door de club en adidas. In deze tenues speelt ''A Raposa'' de Campeonato Brasileiro Série B (het tweede niveau van Brazilië) en bekerwedstrijden. Adidas is sinds 2020 de kledingsponsor van Cruzeiro en is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de voetbalshirts. Adidas was ook in de periode 1986-1989 al kledingsponsor van de Braziliaanse club uit Belo Horizonte. Cruzeiro speelt de thuiswedstrijden in het Estádio Governador Magalhães Pinto (Mineirão).

Cruzeiro thuisshirt 2022-2023

Het Cruzeiro thuisshirt 2022-2023 heeft een futuristisch design. Het voetbalshirt is overwegend blauw en wort gekenmerkt door een print van het sterrenstelstel. Dit betreft een print van het sterrenbeeld zuiderkruis. Dit design is geïnspireerd door het logo van de club, waarin de sterren exact hetzelfde zijn gepositioneerd als die van het Zuiderkruis. Het voetbalshirt is bovendien een eerbetoon aan het 80 jarige bestaan van de club van de club: Cruzeiro. Crux is de Latijnse vertaling van Zuiderkruis. De adidas strepen staan in het wit op de schouders en verder bevat het voetbalshirt een ronde hals. De rechterborst bevat het adidas performance logo in het wit en de badge van de club prijkt op de linkerborst. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt zijn het oude logo en nieuwe logo verwerkt. In 1921 werd de club opgericht als Palestro Mineiro en daarna Palestro Italia. In 1943 werd de naam van de club veranderd, geïnspireerd door een toonaangevend nationaal symbool, de Cruzeiro do Sul. Het Cruzeiro FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen en aan de onderkant een blauwe band. De kousen van het tenue zijn blauw met witte adidas strepen.

Cruzeiro uitshirt 2022-2023

Het Cruzeiro uitshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is wit met blauwe accenten. De adidas strepen op de schouders zijn blauw en hetzelfde geldt voor het vlak op de zijkanten van het tenue. Ook de logo's van adidas en de club op de borst zijn deze kleur. Verder is het Cruzeiro uittenue uitgerust met een V-hals en gevouwen kraag. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat dezelfde graphic als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Zoals alle adidas tenues zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal van de voetbalshirts en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Cruzeiro derde wedstrijdshirt 2022-2023

van het tenue is geel en heeft verder blauwe details. Deze blauwe details komen terug in de bekende adidas strepen op de schouders van het shirt en in de kraag. Het nieuwe shirt is uitgerust met een moderne kraag, de omlijning is blauw met een subtiele witte versiering. Op de linkerborst staat het adidas performance logo. Het logo van het Duitse sportmerk is blauw van kleur. Het bijzondere sterrenlogo van Cruzeiro staat op de linkerborst. Dit logo bestaat uit vijf sterren. Verder heeft het nieuwe tricot een vrij simpel ontwerp, zonder shirtsponsor, iets wat wij van voetbalshirts.com altijd toejuichen. In de nek van het shirt staat het oude logo van de Braziliaanse club. Het nieuwe alternatieve uittenue wordt gecompleteerd door een gele voetbalbroek en gele kousen. Ook hierop zijn uitingen van club en sponsoren terug te vinden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Cruzeiro voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Maicon Pereira Roque, Vitor Roque, Bruno José, Giovanni Piccolomo en andere spelers. Helaas kun je deze voetbalshirts nog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van de club? Check het in deze winkel!

Cruzeiro thuisshirt 2022-2023

Cruzeiro thuisshirt 2022-2023

Cruzeiro voetbalshirts 2022-2023

Cruzeiro uitshirt 2022-2023

Cruzeiro uitshirt 2022-2023