Coventry City voetbalshirts 2021-2022

Coventry City en Hummel hebben onlangs de nieuwe Coventry City voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues spelen ''The Sky Blues'' de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2021-2022. Coventry City eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek en speelt dit seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland. Hummels Sportswear is sinds 2019 de kledingsponsor van Coventry City en onlangs werd het contract tussen beide partijen verlengd tot de zomer van 2028.

Coventry City thuisshirt 2021-2022

Het Hummel Coventry City thuisshirt 2021-2022 is lichtblauw en bevat een all-over print van vlammen in het lichtblauw. Ter hoogte van de borst bevindt zich een print van een feniks, welke sinds 1959 onderdeel is van het wapen van de Engelse stad. Verder bevat het Coventry City thuistenue een ronde hals in het navy blauw/lichtblauw. Deze hals is geïnspireerd door de tenues van de jaren '60. Een ander detail bevindt zich in de band aan de onderkant van de mouwen. Deze bevat namelijk een taping met daarin kleine donkerblauwe en lichtblauwe blokken, geïnspireerd door het Coventry City thuisshirt van 1996-1997. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de bijnaam van de club: Sky Blues. De binnenkant van de hals bevat het motto van de Engelse club: ‘While We Sing Together’. De rechterborst van het Coventry City thuistenue bevat het logo van Hummel en de linkerborst de badge van de club. Sponsor Boyle Sports prijkt op het midden van de tenues en de mouwen zijn uitgerust met zilveren chevrons. Dit zijn de trademark tekens van Hummel. Het Coventry City thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten zilveren chevrons. De onderkant van het broekje bevat hetzelfde geblokte design als de band aan de onderkant van de mouwen van het voetbalshirt. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant twee donkerblauwe banen.

Coventry City uitshirt 2021-2022

Het Coventry City uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het voetbalshirt dat door de voorloper van de club (Singers FC) in 1889 gedragen werd. De club werd in 1883 opgericht door de werknemers van een fietsenproducent en droeg in de beginjaren ook de naam van dat bedrijf, Singers. Het Coventry City uitshirt heeft dezelfde kleuren als het logo van Singers. Het tenue heeft het iconische half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is roze en de andere kant donkerblauw. De mouwen zijn contrasterend hieraan. De rechtermouw is donkerblauw en de andere mouw roze. Aan de onderkant van de mouwen bevindt zich een witte band, welke ook weer terug komt aan de onderzijde van de achterkant van het voetbalshirt. Het Coventry City uitshirt bevat bovendien een overlappende v-hals en alle logo's op het tenue zijn wit. De rechterborst bevat het logo van Hummel en de andere borst de badge van de club. Sponsor BoyleSports versiert het midden van het tenue. De binnenkant van de hals van dit tenue bevat de tekst: ''While we sing together.'' Het uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten roze chevrons. De kousen zijn navy blauw met aan de bovenkant een roze band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Coventry voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gyökeres, Hamer, Walker, Waghorn, Godden, Sheaf, McFadzean en andere spelers.

Coventry City voetbalshirt bestellen

De Hummel De Coventry City voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de ondestaande winkels voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De tenues hebben een prijs van € 64,95 en kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel de nieuwe Coventry City tenues in deze SHOP!

of deze winkel!

Coventry City uitshirts 2021-2022