Comoren voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van de Comoren en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Comoren voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het nationale voetbalelftal van de Comoren de Afrika Cup 2022 wedstrijden. In januari en februari 2022 vindt het Afrikaanse toernooi plaats in Kameroen en neemt de Comoren het in poule C op tegen Gabon, Ghana en Marokko. Voor de Comoren is het de eerste keer dat het deelneemt aan de Afrika Cup. Vanaf dit jaar is het Italiaanse sportmerk de kledingsponsor van de Comoren en heeft het merk drie nieuwe tenues voor het land gepresenteerd.

Comoren thuisshirt 2022-2023

Het Comoren thuisshirt 2022-2023 is overwegend groen en bevat aan de zijkanten een print van de halve maan en de vier sterren uit de vlag van het land. Onder dit motief bevinden zich chevrons en op de zijkanten bevindt zich ook een speciaal motief, geïnspireerd door de klederdracht (Chiromani) van vrouwen in het land. De mouwen van het thuisshirt hebben een donkerdere tint groen en verder bevat het thuistenue een gouden y-hals. De mouwen worden afgesloten door een gele, witte, rode en blauwe lijn. Dit zijn de andere kleuren van de vlag van het Afrikaanse land. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de tekst: ‘’ "Wassi Wa Komori Damu Ndzima", wat verwijst naar de eenheid binnen het land. De binnenkant van de hals bevat een graphic van de Comorese vlag. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron hero logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de Comorese voetbalbond, de Fédération de Football des Comores (FFC). Het Comoren thuistenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met een wit touwtje en bevat aan de onderkant vier lijnen in de andere kleuren van de vlag van het land. De kousen zijn donkergroen en bevatten ook vier subtiele lijnen aan de bovenzijde.

Comoren uitshirts 2022-2023

Het Comoren uitshirt 2022-2023 is overwegend wit en heeft vrijwel hetzelfde template als het thuistenue van ‘’ Coelacanthes.’’ Het tenue bevat namelijk dezelfde symbolen als op het thuistenue, alleen staat het motief, geïnspireerd door de klederdracht van het land, op de mouwen. De mouwen bevatten aan de onderkant weer een gele, witte, rode en blauw lijn en ook dit tenue is uitgerust met een gouden y-hals. De logo’s van Macron en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuistenue en hetzelfde geldt voor de andere details. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene accenten. De Comoren draagt daarnaast is sommige uitwedstrijden het Comoren 3e shirt 2022-2023. Dit voetbalshirt is donkerblauw en heeft ook hetzelfde template als de andere twee voetbalshirts. De mouwen hebben een iets lichtere tint blauw en ook dit tenue is voorzien van een gouden y-hals. De halve maan en de vier sterren uit de vlag zijn ook op dit tenue aan de onderzijde geplaatst en het Chiromani design bevindt zich, evenals op het thuisshirt, aan de zijkanten. De biesjes van de mouwen en de band aan de onderkant van het tenue zijn in stijl van de kleuren van de Comorese vlag. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Comoren voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfectie ventilatie en afvoer van vocht.

Comoren voetbalshirt bestellen

De Macon Comoren voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De tenues zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 70,90. Directe levering!

Bestel de Comoren voetbalshirts direct in deze SHOP!

Comoren thuisshirt 2022-2023

 

Comoren uitshirt 2022-2023

Comoren 3e shirt 2022-2023

Gerelateerd nieuws