Colombia uitshirt 2022-2023

De Colombiaanse voetbalbond en adiads hebben vandaag ook het nieuwe Colombia uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe uittenue speelt het Colombiaans voetbalelftal de interlands tijdens de periode 2022-2023. Het team van bondscoach Néstor Lorenzo plaatste zich niet voor het WK in Qatar en speelt in dit tenue dus alleen oefeninterlands en de wedstrijden in de Nations League. Het uittenue wordt ook door het vrouwenvoetbalelftal en alle jeugdelftallen gedragen. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Colombia tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2011 de kledingsponsor van ''Los Cafeteros''.

Colombia uit shirt en tenue 2022-2023

Het Colombia uitshirt 2022-2023 heeft een speciale glitch print van geometrische blokken, die in elkaar overlopen. Dit design lijkt op de all-over print van het Japan WK 2022 thuisshirt, maar is geïnspireerd door de vlakken van de voetbal uit het logo van de Colombiaanse voetbalbond. Het voetbalshirt is geheel rood (door adidas ''Team Power Red 2'' genoemd) en bevat verder lichtblauwe accenten. De baan rondom de ronde hals is lichtblauw en hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de schouders en een lijn aan de onderkant van de mouwen. Ook het adidas logo op de rechterborst is lichtblauw. Dit betreft het nieuwe adidas performance logo, dat vanaf nu door het sportmerk op alle nieuwe voetbalshirts wordt gebruikt. Het logo bestaat alleen nog maar uit de drie diagonale blokken en heet daarom het 3Bar logo. Het logo van de Colombiaanse voetbalbond (Federación Colombiana de Fútbol/FCF) betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het nieuwe uittenue: lichtblauw/rood. In de nek op de achterzijde van het uittenue prijkt een graphic van de Colombiaanse vlag met daarin het motto van het nationale elftal: ''Unidos por un pais'' (Verenigd door een land). Het Colombia uittenue wodt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleur van de logo's van adidas en de Colombiaanse voetbalbond op het broekje. De achterkant van het broekje is iets langer en bevat een horizontale lichtblauwe band. De kousen zijn ook lichtblauw en bevatten aan de bovenkant rode adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe Colombia voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Colombia uitshirt 2022-2023, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Cuadrado, Falcao, Luis Diaz, James, Arias, Mina, Sinisterra en andere spelers of check het Colombia thuisshirt 2022-2023

Colombia voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Colombia uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) is het voetbalshirt € 70,-. In deze winkels kun je de Colombia tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere merchandising van het land. 

Bestel het Colombia uitshirt direct in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop! 

of deze Colombia fanshop! (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

Colombia uitshirt 2022-2023