Club Deportivo Palestino voetbalshirts 2022

De Chileense club Deportivo Palestino heeft afgelopen week in samenwerking met kledingsponsor Capelli Sportswear de nieuwe Deportivo Palestino voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Santiago de Chileense Primera Division wedstrijden dit jaar. CD Palestino speelt haar thuiswedstrijden in het Municipal de La Cisterna.

CD Palestino thuisshirt 2022

Het CD Palestino thuisshirt 2022 is weer geheel in stijl van de kleuren van de Palestijnse vlag. De club is in 1920 opgericht door Palestijnse immigranten en sindsdien hebben de voetbalshirts de kleuren van de vlag van Palestina. Het Club Deportivo Palestino thuisshirt 2022 wordt gekenmerkt door de brede groene, rode en witte verticale banen, welke geflankeerd worden door dunnere zwarte lijnen. Ook de ronde hals en de band aan de onderzijde van de mouwen zijn zwart. Op de schouders bevindt zich een zwarte taping, waarin de trademark tekens van Capelli zijn verwerkt. Het logo van het sportmerk staat op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven het logo staan twee sterren, welke verwijzen naar de kampioenschappen van 1955 en 1978. Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor Bank of Palestine. De achterzijde van het voetbalshrit bevat het logo van subsponsor San Jorge en de website van de club. In de nek op de achterkant van alle nieuwe Palestino voetbalshirts is het motto van de club verwerkt: ''“MÁS QUE UN EQUIPO, TODO UN PUEBLO” (Meer dan een team, alles uit het dorp).'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen met zowel groene als rode details.

CD Palestino uitshirt 2022

Het Club Deportivo Palestino uitshirt 2022 is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de groene en rode v-baan over de borst. De banen zijn uitgerust met een speciale graphic print. Het uitshirt bevat een ronde hals en bevat verder dezelfde logo's en details als het thuisshirt. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn ook zwart met groene en rode accenten. CD Palestino heeft ook een alternatief uittenue. Het CD Palestino 3e voetbalshirt heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar heeft als basiskleur wit. Ook het broekje en de kousen van dit tenue zijn wit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de CD Palestino voetbalshirts 2022-, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Carlos Villanueva, Luis Jiménez, Mauro Diaz, Bryan Carrasco en andere spelers. De CD Palestino voetbalshirts kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere CD Palestino merchandising? Check het dan in deze winkel! 

CD Palestino voetbalshirts 2022

Gerelateerd nieuws