Club Brugge 3e voetbalshirt 2019-2020

Club Brugge heeft afgelopen weekend niet alleen het contract met kledingsponsor Macron verlengd tot 2023-2024, de Belgische club presenteerde ook het nieuwe 3e shirt voor 2019-2020. In dit voetbalshirt speelt Club Brugge de uitwedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League, de beker en in Europa gedurende 2019-2020. Macron is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van de club. Het contract tussen Club en het Italiaanse sportmerk zou pas in 2021 aflopen, maar is dus nu met drie extra seizoenen verlengd.

Licht blauw Club Brugge uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Club Brugge 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is lichtblauw en bevat een kleine V-hals met gevouwen kraag in het zwart/goud. De rechterborst bevat het logo van Macron en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Dit betreft een monochroom embleem, welke geheel in stijl is van de kleur van het voetbalshirt. Het logo is namelijk ook een combinatie van zwart en lichtblauw. Boven het logo van Club Brugge prijkt een ster. Deze ster verwijst naar de meer dan tien (15) kampioenschappen. Per tien landskampioenschappen mag er in België een ster aan het logo worden toegevoegd. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van No Heart, No Glory. Dit is een maatschappelijk campagne van de club. Onder die slogan zullen het komende seizoen verschillende acties opgezet worden binnen 4 onderwerpen: A heart for all, A heart for sport, A heart for health & A heart for education. De bies aan de onderkant van de mouwen van het tenue zijn ook zwart/goud. De binnenkant van de hals bevat een speciale taping met daarin het logo van de club. Het derde tenue van Club wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en lichtblauwe kousen.

Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Club Brugge voetbalshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Vormer, Diatta, Rits, Nakamba, Vanaken, Rezaei, Groeneveld, Amrabat en andere sterspelers.

Club Brugge voetbalshirts kopen

De nieuwe Club Brugge tenues voor 2019-2020 kun je vanaf juli bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95. In deze webshops is het ook mogelijk om voetbalshirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Club Brugge. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Club Brugge voetbalshirts in deze webshop

of DEZE WINKEL (inclusief goedkope fan t-shirts)

Club Brugge 3e shirt 2019-2020