Club America thuisshirt 2019-2020

Inmiddels hebben Nike en de Mexicaanse club Club de Futbol América de nieuwe thuisshirts voor 2019-2020 ook gelanceerd. In deze tenues speelt de club van trainer Miguel Herrera de Mexicaanse Primera Division, beker en overige wedstrijden in het Estadio Azteca in Mexico Stad gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de ''Aguilas.'' Het merk verzorgt sinds 2000 de tenues van de club uit Mexico-Stad. Check ook het Club America uitshirt voor 2019-2020.

Club America thuis shirt en tenue 2019/2020

Het thema van de nieuwe Club America voetbalshirts zijn de successen die de club in haar historie heeft gehad. Bovendien is het tenue een ode aan de legenden die de club heeft voortgebracht. Hier hebben de Mexicanen een speciaal woord voor: Eterna Grandeza (Eeuwige grootheid). Het design van het thuisshirt wijkt niet veel af van die van het uitshirt. Het tenue heeft alleen andere kleuren. Het Club America thuisshirt voor 2019-2020 is creme gekleurd en bevat een design van ruiten over de borst. Deze ruiten zijn in stijl van de clubkleuren van de dertienvoudig kampioen van Mexico. De ruiten zijn namelijk een combinatie van rood, blauw en navy blauw. Club America is overigens recordhouder als het gaat om het winnen van de CONCACAF Champions League. De Mexicanen wonnen deze Champions League van Midden Amerika namelijk al zeven keer. Het nieuwe thuisshirt is verder uitgerust met een toelopende V-hals. Deze is ook navy blauw, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode taping, welke ook weer zichtbaar is op de achterkant van het tenue. Op de achterkant staan in deze taping ook de initialen van Club America: CA. Op de borst staan de logo's van Nike en de club en op het midden van het tenue staan de sponsors AT&T & The Home Depot. De achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met de logo's van twee andere sponsors. Bud Light & Caliente. Het Club America thuistenue wordt compleet gemaakt door een creme gekleurd voetbalbroekje. De kousen hebben ook deze kleur en bevatten aan de bovenkant een band met daarin dezelfde ruiten als op het voetbalshirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Club America thuisshirt, dat gedragen wordt door spelers als dos Santos, Roger Martinez, Rodriguez, Castillo, Benedetti, Martin en andere sterspelers.

Club America uitshirt 2019-2020 bestellen

De nieuwe Club America voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 85,-. In de onderstaande shops kan je het Club America voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Club America shirt in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

in deze SHOP