Club America 3e voetbalshirt 2019 is ode aan El Chanfle

In Mexico ''regent'' het momenteel 3e voetbalshirts voor het aankomende seizoen. De grootste club, Club America, mag dus niet achterblijven. De club uit Mexico Stad heeft afgelopen weekend een nieuw alternatief uitshirt voor 2019 uitgebracht. In dit overwegend oranje voetbalshirt speelt Club America de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX. Hoewel het shirt een vrij standaard template heeft, haalt het shirt haar inspiratie uit een film, namelijk de Mexicaanse film El Chanfle van Chespirito (Roberto Gómez Bolanos). Het is dit jaar veertig jaar geleden dat de film werd opgenomen. Chespirito is een groot fan van Club Futbo América.

Het nieuwe Club América shirt heeft dezelfde kleuren als de outfit die Chespirito in de film droeg. Het voetbalshirt is overwegend oranje met licht blauwe tinten. Qua template is het shirt gebaseerd op het Nike Vapor template. Het shirt bevat dan ook de vapor hals. Dit is een combinatie van een rechte en diagonale hals en deze hals bevat licht blauwe accenten. Deze licht blauwe details zijn ook weer te vinden in de taping in de hals en aan de achterkant van de hals. In de taping op de achterkant van het voetbalshirt is een silhouet van het land Mexico verwerkt. Een ander detail is te vinden onder het logo van de club. Hier prijkt namelijk een handtekening van Chespirito in een stijlvol lettertype. De rechter borst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2000 al de tenues van ''Las Águilas.'' Zoals alle tenues van Mexicaanse clubs bevat het shirt van Club America ook verschillende sponsoren. Het shirt bevat onder andere de logo's van AT&T, The Home Depot, Corona en Caltiente.mx. Het Club America 3e tenue voor 2019 wordt compleet gemaakt door een licht blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten flitsende zigzagstrepen. De kousen hebben ook weer deze kleurencombinatie.

Tegelijkertijd met het nieuwe voetbalshirt lanceerden de club en Nike ook een nieuw anthem jack. Dit anthem jack heeft dezelfde kleuren als het nieuwe voetbalshirt van Club America. Check hieronder de foto's van het shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dominguez, Menez, Peralta, Alvarez, Uribe en andere sterren.

Club America voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Club America 3e shirt kan je per direct bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue heeft een prijs van € 84,95 voor volwassenen. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL! Directe levering gegarandeerd

Bestel je Club America voetbalshirt altijd in deze winkel 

of deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)