Brescia Calcio voetbalshirts 2023-2024

Brescia Calcio heeft officieel de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. De club uit het Noorden van Italië heeft dit in samenwerking gedaan met kledingsponsor Kappa, die in 2019 het stokje overnam van Acerbis. Brescia Calcio komt uit in de Serie B, waar het vorig jaar op een ietwat teleurstellende zestiende plaats eindigde. In deze shirts zal het aankomend seizoen een hogere klassering af proberen te dwingen.

Brescia Calcio thuisshirt 2023-2024

Het kenmerkende diepe chevron patroon van Brescia neemt zijn vertrouwde plek in het midden van het Kappa Brescia Calcio 2023-2024 shirt in. Dit patroon steekt mooi af tegen de blauwe achtergrond en strekt zich uit over de mouwen. De v-hals kraag aan de voorkant is wit van kleur en de opvallende stiksels langs de naden brengen ons terug naar het design van voetbaltenues uit het begin van de jaren 2000. Verder heeft het shirt plek voor een wit Kappa logo op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst. Opvallend is dat er geen sponsoruitingen op het voetbalshirt zijn gezet. Het voetbalbroekje is wit met een gouden onderkant als accent. Daarnaast staat het Kappa logo in het blauw op het linkerbeen en het clublogo op het rechterbeen. Er is daarnaast gekozen voor blauwe voetbalsokken met een witte bovenkant en het witte clublogo in het midden.

Brescia Calcio uitshirt 2023-2024

Het Kappa Brescia Calcio 2023-2024 uitshirt is qua kleuren precies het tegenovergestelde van het thuisshirt. Dit betekent dat de basis van het shirt wit is, met een blauwe V die zich uitstrekt over het gehele shirt. In contrast met het thuisshirt, worden bij het Kappa Brescia Calcio 2023-2024 uitshirt gouden accenten toegepast op de boorden van de halslijn en de manchetten, wat een vleugje elegantie en exclusiviteit toevoegt aan het ontwerp. Het Kappa logo is in het blauw aan de rechterkant van de borst geplaatst en het clublogo aan de linkerkant. Het voetbalbroekje is blauw met een witte streep aan de onderkant en het Kappa logo in het wit op het linkerbeen. Het clublogo is op het rechterbeen geplaatst. De voetbalsokken zijn wit met een blauwe bovenkant. Helemaal bovenaan de voetbalsokken is een gouden lijn geplaatst. Het clublogo is in het midden van de voetbalsokken geplaatst.

 

Brescia Calcio voetbalshirts 2023-2024
Brescia Calcio voetbalshirts 2023-2024
Brescia Calcio voetbalshirts 2023-2024
Brescia Calcio voetbalshirts 2023-2024