Boca Juniors uitshirt 2022-2023

Boca Juniors en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Boca Juniors uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Hugo Ibarra de Argentijnse Primera Division, beker en Copa Libertadores uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Adidas is weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe Boca Juniors voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds januari 2020 de kledingsponsor van de ''Xeneizes'' en lanceerde eerder al het nieuwe Boca Juniors thuisshirt 2022-2023.

Boca Juniors uit shirt en tenue 2022-2023

Het Boca Juniors uitshirt 2022-2023 is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door het brede donkerblauwe horizontale vlak onder de borst. Dit design is natuurlijk geïnspireerd door het ontwerp van het thuisshirt. De blauwe band wordt geflankeerd door twee dunnere horizontale gele lijnen en de clubkleuren van Boca Juniors komen ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in de ronde hals. De banen lopen ook door over de achterzijde van het tenue. Zowel de hals als de biesjes zijn donkerblauw met een dunnere gele baan. De adidas strepen staan in het donkerblauw o0p de schouders en ook het adidas logo op de rechterborst is donkerblauw. De linkerborst betreft het zogenaamde CABJ logo. Dit logo bestaat uit vier zonnetjes, waarin de initialen van de club zijn verwerkt. Dit logo werd door Boca Juniors alleen op sommige voetbalshirts gebruikt in de periode 1978-1983. Dit is de periode waarin Diego Maradona zijn debuut maakte voor Boca Juniors. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het moderne Boca Juniors logo. Het Boca Juniors uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten drie donkerblauwe adidas strepen. De band aan de onderkant van het voetbalbroekje is ook donkerblauw met een dunne gele lijn. Op de voetbalbroekjes staan ook het Boca Juniors retro logo en het logo van adidas. De kousen zijn geel met aan de bovenzijde een gele band met daarin donkerblauwe adidas strepen. Het adidas logo op de kousen is ook donkerblauw.

Zoals alle adidas tenues is het Boca Juniors uitshirt 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Boca Juniors uitshirt, welke vanaf nu tot medio mei 2023 gedragen wordt door spelers als Benedetto, Villa, Zeballos, Rojo, Payero, Romero, Zambrano, Vázquez en nog meer spelers.

Boca Juniors voetbalshirt bestellen

Het adidas Boca Juniors thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 89,95. Check ook andere Boca Juniors voetbalshirts in de onderstaande winkels! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Boca Juniors voetbalshirt direct in de adidas SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP 

Boca Juniors uitshirt 2022-2023