Blauw Atlético Madrid trainingspak 2020

Atletico Madrid draagt in de tweede seizoenshelft van 2019-2020 een nieuw trainingspak. Dit pak is vandaag door Nike en de Spaanse club gelanceerd. Dit trainingspak dragen de spelers van Atléti tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga en Champions League wedstrijden van januari tot mei 2020. Dit pak wordt dus ook gedragen in de voorbereiding op de wedstrijd in de achtste finale van de Champions League tegen Liverpool. Dit betreft direct ook het laatste Atletico Madrid trainingspak van dit seizoen. De nieuwe collectie voor 2020-2021 wordt medio juni gelanceerd.

Direct fan van dit nieuwe Atletico Madrid trainingspak? Bestel het direct deze SHOP of deze winkel! 

Blauwe Atletico Madrid trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het trainingspak van Atletico Madrid bestaat ook komende periode uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Het nieuwe pak is ook nog eens geheel in stijl van de clubkleuren van Los Colchoneros. Waar rood vaak de overhand heeft in de kleding van de club uit de Spaanse hoofdstad, geeft Nike de komende periode de voorkeur aan de andere clubkleur. Het Atletico Madrid trainingspak voor 2020 is namelijk overwegend blauw (royal blue). Wel bevat het pak ook rode details. De binnenkant en achterkant van de hals zijn uitgerust met een taping en ook de logo's van Nike en sponsor Plus500 op de voorkant van de trainingstrui zijn rood. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club van trainer Diego Simeone. Verder bevat het Atletico Madrid trainingspak de gebruikelijke functionele kenmerken. Het pak is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van dit Atletico Madrid pak betreffen raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en ook nog eens genoeg bewegingsvrijheid bieden. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, waardoor de sweater een nog betere fit heeft. Een ander kenmerk van de top is dat de mouwen een design van flitsende, zigzag strepen bevatten en de achterkant van de trui wat langer is. Dit biedt de optimale bescherming.

Het Atletico Madrid pak wordt gecompleteerd door dezelfde trainingsbroek als van het eerder dit jaar gelanceerde Atletico Madrid trainingspak voor 2019-2020. Deze broek is echter zwart met een rode taping aan de zijkanten. Deze strip is verdeeld in dunne strepen en loopt ongeveer tot de knieën. Andere kenmerken van de trainingsbroek zijn de twee zakken aan de zijkanten van de trainingsbroek en de tailleband aan de bovenkant. De trainingsbroek van Atletico Madrid heeft verder de iconische tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. De onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen, waardoor het nog makkelijker is om de broek over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit te doen. Het nieuwe Atletico Madrid trainingspak bevat ook de Dri Fit technologie van Nike, waardoor het een perfect pak is om in te sporten, maar ook om casual te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Atletico Madrid trainingspak, welke vanaf nu wordt gedragen door spelers als João Félix, Felipe, Diego Costa, Herrera, Lodi, Morata, Trippier Koke, Correa en nog meer spelers.

Atletico Madrid trainingspak 2020 bestellen

Het blauwe Atletico Madrid trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De training sweater en trainingsbroek zijn voor kinderen € 55,- per stuk en voor volwassenen € 65,-. Het trainingspak is beschikbaar in de volgende maten: 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Atletico Madrid trainingspak in deze SHOP 

of deze winkel! 

Atletico Madrid trainingstrui 2020 - Blauw