BLACK Friday! Overal dus ook bij adidas! Een aantal geleden gaf adidas al een korting weg van 20% op alle producten en vandaag is dat weer het geval . Het Duitse sportmerk geeft op een selectie van verschillende producten het gehele weekend een korting van maar liefst 20% weg. Dit betekent korting op verschillende voetbalschoenen, voetbalshirts, trainingskleding, voetballen en accessoires. Maar liefst 328 voetbalproducten scoor je met een korting van 20%! We bespreken hieronder een top 5 van producten waarop het merk korting geeft! Perfect om deze korting te verzilveren voor een SINTERKLAAS cadeau!

Wil je direct profiteren van deze geweldige korting bij adidas? KOOP HET HIER

Adidas -20-procent

20% korting op voetbalschoenen van MESSI

Lionel Messi scoorde gisteren tegen Celtic twee belangrijke doelpunten voor Barcelona. Hierdoor verzekerden de Blaugrana's zich weer voor de knock-out fase van het kampioenenbal. Messi speelde tijdens deze wedstrijd op de weergaloze Adidas MESSI 16.1 voetbalschoenen. Verschillende voetbalschoenen, waaronder die van de Argentijnse sterspeler, scoor je alleen vandaag met een korting van 25%. Adidas geeft maar liefst op honderd voetbalschoenen deze korting weg! Check alle BLACK Friday voetbalschoenen van adidas op deze pagina!

Messi -voetbalschoenen

20% korting op het Juventus trainingspak 2016-2017

Het populaire geel/grijze Juventus adidas trainingspak voor 2016-2017 scoor je vandaag niet voor € 99,95, maar voor € 79,95! Dit is het pak die de spelers van de OUDE DAME dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende dit seizoen. Het trainingsjack van dit pak is geel en de trainingsbroek is grijs. Alleen vandaag scoor je ook 20% korting op het pre-match top, trainingsjack en het anthem trainingsjack van de club uit Turijn! Check hier alle BLACK Friday producten van adidas!

Juventus -trainingspak -2016-2017 (1)

20% korting op Real Madrid trainingskleding

Ook Los Blancos plaatste zich voor de volgende ronde van de Champions League. De cuphouder versloeg Sporting Lissabon met 2-1, waardoor het opnieuw een gooi kan doen naar het winnen van de felbegeerde cup. Nog nooit lukte het een club de Champions League twee keer achter elkaar te winnen. Real Madrid draagt dit seizoen weer opvallende trainingskleding, waaronder de opvallende paarse trainingsshirts, trainingsjack en het trainingspak. Deze kleding dragen sterren als Ronaldo, Bale, James, Kroos, Benzema, Ramos en andere sterspelers ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden. Op deze trainingskleding geeft adidas tijdens BLACK Friday een korting van 20% weg! SHOP HET HIER.

Real -madrid -trainingspak -2016-2017

20% korting op Bayern München trainingskleding

Bayern München plaatste zich al in een vroeg stadium voor de volgende ronde van de Champions League. De Duitse club, die onder leiding staat van Ancelotti, heeft het momenteel zowel in de Champions League als in de competitie wat lastiger dan andere jaren. De club, waar Arjen Robben nog steeds furore maakt, heeft dit seizoen opvallende oranje trainingskleding. Adidas is tijdens BLACK Friday niet te beroerd om op deze trainingskleding 20% weg te geven! SHOP het exclusief hier!

Bayern -munchen -trainingskleding -2016-2017

20% korting op Ajax presentatiepak

Onder trainer Peter Bosz sprankelt Ajax als vanouds. In de voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden dragen de Amsterdammers het presentatiepak. Bovendien zien we de spelers van Ajax in dit pak vaak interviews geven na afloop van de wedstrijden. Het presentatiepak van Ajax heeft dit seizoen dezelfde kleur als het opvallende uitshirt. Op dit populaire trainingspak geeft adidas ook een korting van 20% weg. Hierdoor is het pak nu niet € 129,95, maar € 103,95. Perfect cadeau voor SINTERKLAAS dus.

Naast de hierboven besproken producten, zijn er nog meer dan 300 voetbalproducten, waarop het Duitse sportmerk korting geeft. In totaal zijn er 4291 producten waarop deze korting geldt! Check het snel in de officiële ADIDAS SHOP!

Ajax -presentatiepak -2017