Birmingham City voetbalshirts 2020-2021

De nieuwe voetbalshirts van de Engelse Championship club Birmingham City zijn officieel gelanceerd door Nike en de club. Nike is de komende jaren de trotse sponsor van Birmingham City. Het contract tussen club en sponsor loopt minimaal door tot en met het seizoen 2023-2024. Nike is de opvolger van adidas. Het Duitse merk was sinds 2016 de kledingsponsor van Birmingham City. De nieuwe shirts worden gedragen tijdens de Championship, FA Cup en League Cup gedurende het seizoen 2020-2021. 

Birmingham City thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Birmingham City thuisshirt 2020-2021 wordt gekenmerkt door de traditionele blauwe en witte clubkleuren. De body van het shirt is blauw en wordt gekenmerkt door een grafische all-over print van verschillende driehoeken. De mouwen van het nieuwe thuisshirt zijn wit. Ook de polo kraag van het nieuwe thuistricot is wit. De kraag geeft een retro karakter aan het shirt, dit komt doordat de kraag zelfs is uitgerust met een knoop. Het Nike logo staat in het wit op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt het clublogo van Birmingham City. De hoofdsponsor van de Engelse club is BoyleSports. Deze naam staat op het midden van het shirt in witte letters. Het nieuwe thuistenue van Birmingham City wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen.

Birmingham City uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Birmingham City uitshirt 2020-2021 is gebaseerd op het Nike Vapor II Template. Dit template is te herkennen aan de bijzondere kraag. Deze begint schuin maar eindigt recht. De kleur van het nieuwe uittenue van Birmingham City is rood. Voor het eerst sinds het seizoen 2016-2017 is het tenue rood van kleur. Het Nike logo op de linkerborst is wit. Het logo van Birmingham City staat op de linkerborst.  BoyleSports, een Brits gokbedrijf, staat in witte letters op het midden van het shirt. Birmingham City heeft een compleet rood tenue. Dit betekent dat ook de broek en de kousen van het tenue rood van kleur zijn. Net zoals bij alle tenues van Nike, wordt ook bij dit tenue gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden. 

De nieuwe voetbalshirts van Birmingham City zijn op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van Engelse topclubs?  Scoor je voetbalshirts in DEZE SHOP!

Birmingham City thuisshirt 2020-2021

Birmingham City uitshirt 2020-2021