Bayern München uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door Bavaria beeld

Identiteit, traditie, je thuis voelen! Dat is waar het allemaal om gaat bij het vandaag door adidas en Bayern München gelanceerde Bayern München uitshirt 2024-2025. In dit voetbalshirt gaat het team van trainer Vincent Kompany weer op jacht naar de titel in de Bundesliga en speelt de club ook de uitwedstrijden in de Champions League en DFB Pokal. Bovendien wordt het nieuwe tenue gedragen door het vrouwenelftal van de club! Eerder presenteerden de club en adidas het Bayern München thuisshirt 2024-2025.

Twee grootmachten in één!

Het Bayern München uitshirt 2024-2025 is een eerbetoon aan het Bavaria beeld in de stad. Het 18 meter hoge beeld  op de grens van de Theresienwiese waakt over München, met name wanneer het Oktoberfest plaats vindt en het herkenningspunt van de stad het grootste selfie decor van de wereld is! Net als Bayern München is het standbeeld een Beierse reus met mondiale symbolische kracht. Deze symboliek is nodig om het design van het Bayern München uitshirt te begrijpen. Het voetbalshirt is een combinatie van groen en zwart, wat de kleuren zijn van het standbeeld. Bovendien bevat het voetbalshirt een speciale all-over print, geïnspireerd door de structuur van de Bavaria! Voor Bayern betekent dit monumentale kracht op het voetbalveld, als team en met de fans! Samen overtreffen ze alles!

Het Bayern München uitshirt heeft verder oranje accenten. Alle logo’s op het voetbalshirt, alsook de adidas trademark strepen op de schouders zijn oranje. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst het clublogo. Dit logo betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: donkergroen/oranje. Op het midden van de tenues van de mannen prijkt het logo van Telekom en op de tenues van de vrouwen het logo van Allianz. Verder heeft het shirt alle kenmerken van het TIRO24 template, het template dat door adidas voor alle tenues dit seizoen gebruikt wordt. Ter hoogte van de oksels bevindt zich een zwart golvend vlak, welke ook op de zijkanten aanwezig is. Het shirt bevat een ronde hals met aan de achterkant een turquoise band. Het tenue bevat op de achterkant de gebruikelijke details. In de nek staat het motto van de club (MIA SAN MIA) met daaronder de naam van de club (FC BAYERN MUNCHEN) in het oranje.

Het Bayern München uittenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een zwart short met aan de zijkanten een diagonale zwarte band. Op het short ontbreken dit jaar de adidas trademark strepen. In plaats daarvan loopt de golf van het voetbalshirt door over het short. De logo’s van de club en adidas op het voetbalbroekje zijn oranje. De sokken van het uittenue zijn ook zwart en bevatten op het midden de naam van de club (FC BAYERN) en het adidas logo in het oranje.

Bayern München uitshirt bestellen

Het Bayern München uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen € 74,95! Het authentic voetbalshirt is € 149,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 39,95. De sokken zijn € 23,-! In deze winkels kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen. 

Bayern München uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door Bavaria beeld
Bayern München uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door Bavaria beeld
Bayern München uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door Bavaria beeld
Bayern München uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door Bavaria beeld