Bayern Munchen presentatiepak 2023

De spelers van Bayern München dragen de komende periode ook een nieuw Bayern München presentatiepak 2023. Dit presentatiepak is onderdeel van de nieuwe trainingscollectie, die vanaf nu tot medio mei door de spelers van de Duitse kampioen gedragen wordt. Het presentatiepak wordt niet gedragen tijdens de trainingen. Tijdens de trainingen dragen de spelers namelijk het nieuwe Bayern München trainingspak 2023. Het presentatiepak wordt gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en wordt ook gedragen na afloop van de wedstrijden. Dit trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek.

Bayern München presentatiejack 2023

Het Bayern München presentatiejack 2022-2023 is geheel in stijl van de kleuren van de clubkleuren van FC Bayern en heeft het standaard adidas Condivo 22 template. Dit template gebruikt adidas ook voor de presentatiepakken van clubs als Juventus, Arsenal, Manchester United, Ajax en Feyenoord. De bovenkant van het Bayern München presentatiejack is rood en vanaf de borst naar de onderkant is het trainingsjack lichtblauw. Dit is ook de kleur van de semi-hoge hals en de rits van het trainingsjack is rood. Op de schouders staan de adidas trademark strepen in het wit & het adidas performance logo op de rechterborst is een combinatie van lichtblauw en wit. De linkerborst bevat een opgestreken Bayern München logo, inclusief vijf kampioenssterren. Net onder de oksels bevindt zich een rood vlak met daarin een design van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. Daaronder is het jack lichtblauw en dit vlak loopt ook door over de achterkant van het trainingsjack. Het trainingsjack is uitgerust met elastische boorden voor een perfecte pasvorm. Het presentatiejack is overigens niet te verwarren met het nieuwe Bayern München anthem trainingsjack 2023. Het anthem trainingsjack wordt namelijk alleen gedragen wanneer de spelers het veld betreden. Dit trainingsjack is lichtblauw met een rode rits en witte adidas strepen op de schouders en mouwen. Het anthem jack kan bovendien aan twee kanten gedragen worden. De andere kant van het trainingsjack bevat dezelfde print als het Bayern München warming-up shirt 2023. Het anthem trainingsjack bestaat bovendien voor 100% uit polyester.

Bayern München trainingsbroek 2023

Het Bayern München presentatiepak 2023 wordt compleet gemaakt door een lichtblauwe trainingsbroek. De trainingsbroek bevat vanaf de knieën naar de onderkant witte adidas strepen. Daarboven bevindt zich een rood vlak met een diagonale witte lijn. Dit gedeelte bevat ook de print met geometrische vormen. De trainingsbroek bevat verder twee zakken aan de bovenkant. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker over je sneakers aan en uit kunt doen. Bovendien heeft de trainingsbroek een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt. Zoals alle trainingskleding is ook dit trainingspak uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het presentatiepak (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Bayern München presentatiepak bestellen

Het Bayern München presentatiepak 2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het presentatiejack € 85,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 75,-. De trainingsbroek bestel je vanaf € 60,-. Check ook andere nieuwe trainingskleding van de club in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel dit nieuwe trainingspak direct in de officiële adidas winkel! 

of deze webshop! 

of deze winkel!

Bayern München presentatiepak 2023

Bayern München presentatiepak 2023