AZ Victorie Goud voetbalshirt 2021

AZ speelt in de laatste uitwedstrijd van 2020-2021 tegen FC Groningen in een special edition voetbalshirt! Dit voetbalshirt was afgelopen maand exclusief te bestellen voor de Victorie Goud seizoenkaarthouders, die afzien van een compensatie voor hun seizoenkaart afgelopen seizoen. Vooralsnog geeft de club aan dat het tenue eenmalig gedragen wordt en dus niet als uitshirt of 3e shirt dient in het seizoen 2021-2022. Nike is verantwoordelijk voor het design van het special editon voetbalshirt. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2020 kledingsponsor van de club uit Alkmaar en dit contract duurt nog tot 2025.

Zwart/goud AZ voetbalshirt 2021

Het AZ ''Victorie Goud'' voetbalshirt is geheel in stijl van het thema van het tenue. Het tenue is namelijk zwart met gouden accenten. Het meest opvallende detail op het tenue is de print van de Alkmaarse watertoren op de linker onderkant van het tenue. De omranding van de watertoren is goud. Ook de logo's van AZ en hoofdsponsor AFAS zijn goud. Op de linkerborst prijkt het AZ logo en op het midden het logo van AFAS SOFTWARE, dat al sinds 2010 de hoofdsponsor is van de club uit Noord Holland. De swoosh van Nike op de rechterborst is zilver en hetzelfde geldt voor een band rondom de oksels. Over de schouders loopt bovendien een gouden band en verder is het tenue voorzien van een ronde hals. Het tenue heeft verder namelijk een standaard template van Nike, het zogenaamde Nike Dry Park 20 training teamwear template. Het AZ Victorie Goud tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een gouden taping. De kousen van het tenue zijn ook zwart. Ook deze tenues zijn door Nike weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in de stof (polyester) van het tenue verwerkt.

Check hieronder nog een afbeelding van het tenue dat door AZ alleen gedragen wordt tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen op 13 mei 2021.

AZ voetbalshirt bestellen

Dit voetbalshirt kan alleen door de Victorie Goud seizoenkaarthouders besteld worden. Ben je op zoek naar een ander voetbalshirt van AZ? Check het dan direct in deze SHOP! 

Zwart/goud AZ tenue 2021-2022

Bron afbeeldingen: AZ.nl