Dit is het AZ Europa League uitshirt 2024-2025

Het AZ Alkmaar Europa League uitshirt 2024-2025 is inmiddels ook officieel gepresenteerd door de club uit Alkmaar en kledingsponsor Nike. In deze tenues speelt AZ vooral de uitwedstrijden tijdens de Europa League. Tijdens de Europa League campagne speelt AZ uit tegen Athletic Club Bilbao, Tottenham Hotspur, Ferencvaros en Ludogorets. Het Europa League uitshirt is bovendien het alternatief voor het reguliere AZ uitshirt 2024-2025.

Het AZ Europa League uitshirt 2024-2025 heeft een standaard template. Het voetbalshirt heeft namelijk het Nike Challenge V template. Het voetbalshirt is zwart met glimmende zigzag banen. De zijkanten van het shirt bevatten een witte taping en ook de ronde hals is wit. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike, hoofdsponsor Kansino staat op het midden, Cavallaro Napoli op de rechtermouw en ELFI op de achterkant. Deze sponsorlogo’s zijn wit. Op de linkerborst prijkt het logo van AZ met daarboven opnieuw het logo van Kansino. Het AZ Europa League tenue wordt compleet gemaakt door een zwart short en zwarte sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri-Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

De nieuwste AZ voetbalshirts 2024-2025 bestel je niet alleen in de officiële fanshop, maar ook in de onderstaande shop! Voor volwassenen zijn de shirts € 80,- en voor kinderen € 75,-. Check ook de andere AZ shirts in deze winkels.  

Dit is het AZ Europa League uitshirt 2024-2025
Dit is het AZ Europa League uitshirt 2024-2025