Atletico Tucumán uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Argentijnse topclub Atletico Tucumán is deze week officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe shirt is kledingsponsor Umbro. Op dit moment bezit de, in 1902 opgerichte, voetbalclub de tweede plaats in de Argentijnse Primera División. Lange tijd was Tucumán een min of meer onopvallende club uit Argentinië. De laatste jaren maakt de club echter steeds meer naam. De ploeg van de Argentijnse trainer Ricardo Zielinski schopte het dit seizoen zelfs tot de kwartfinale van de Copa Libertadores, de Champions League van Zuid-Amerika. Hierin was het Braziliaanse Gremio deze week echter te sterk. Ben je nieuwsgierig naar de details van het nieuwe uitshirt van Atletico Tucumán? Check de details hieronder!

Atletico Tucumán uitshirt 2018-2019

Waar het uitshirt van Atletico Tucumán vorig seizoen nog blauw van kleur was, is er dit seizoen gekozen voor zwart met grijs ontwerp. Verder wordt het nieuwe shirt versierd met blauwe details. Het nieuwe tricot van de Argentijnse club wordt gekenmerkt door verticale banen in de kleuren zwart en grijs. De mouwen van het shirt zijn volledig zwart van kleur. Het shirt heeft ook vele blauwe details. Hierbij gaat het om de lichtblauwe kleur. Dit is de kleur uit het logo van de club. Rond de hals is een omlijning van lichtblauw te zien. In de kraag staat een label met de tekst ‘’DESDE 1902, TUCUMAN.’’ Of te wel: Wij zijn Tucumán. De naam van verschillende sub-sponsoren op het shirt zijn ook blauw van kleur. In Zuid-Amerika is het erg populair om vele verschillende sponsoruitingen op het shirt te hebben staan. Die biesjes van de mouwen zijn uitgerust met een subtiele lichtblauwe rand. Hieronder zijn de dubbele diamanten van Umbro te zien. Ook op de rechterkant van de borst staat de dubbele diamant van Umbro. Deze is lichtblauw van kleur. Op de linkerkant van de borst is het clubwapen van Atletico Tucumán geplaatst. Boven dit logo staan drie gouden sterren. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van de trotste shirtsponsor SECCO geplaatst. Deze heeft ook de schitterende lichtblauwe kleur.

Het nieuwe uittenue van Atletico Tucumán wordt gekenmerkt door een voetbalbroek en kousen in dezelfde kleuren als het shirt. In dit nieuwe tenue gaan topspelers als Nunez, Barbona, Rodriguez er alles aan doen om de Argentijnse titel voor het eerst in de geschiedenis van Atletico Tucumán binnen te halen.

Atletico Tucumán voetbalshirt bestellen

Op dit moment is het in Europa helaas nog niet mogelijk om het shirt van de Argentijnse club te bestellen. Wel is het mogelijk om vele andere voetbalshirts van Zuid-Amerikaanse voetbalclubs te kopen. Dit kan in de onderstaande webshop. Hier is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Zuid-Amerikaanse clubshirts in DEZE SHOP