Atletico Madrid trainingspak Champions League 2021-2022

Na het kampioenschap afgelopen seizoen stond de aanhang van Atlético Madrid al in vuur en vlam! Daar doen de club en Nike nog een schepje bovenop met de release van het vuurrode Atlético Madrid Champions League trainingspak 2021-2022. Dit pak wordt door het elftal van trainer Diego Simeone gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2021-2022. In de poulefase van het miljardenbal nemen ''Los Colchoneros'' het dit jaar op tegen Liverpool, AC Milan en FC Porto. Het Atlético Madrid trainingspak 2021-2022 bestaat opnieuw uit een training sweater en trainingsbroek.

Fel rode Atlético Madrid training sweater 2021-2022

De Atlético Madrid Champions League training sweater heeft een opvallende kleur fel rood, welke door Nike ''Global Red'' genoemd wordt. Verder heeft de training sweater van Atléti alle kenmerken van het Strike template van Nike. Dit template komt vooral tot uiting in de diagonale band op de schouders. Deze band lijkt zwart, maar is donker groen (Outdoor Green). Een ander kenmerk van het Strike template is de all-over print van ovale vormen en lijnen over de mouwen. Alle logo's op de Atlético Madrid training sweater zijn goud/groen. De swoosh van Nike op de rechterborst van de Atlético Madrid Champions League trainingstrui is goud en de badge van de Spaanse kampioen op de andere borst is een combinatie van groen en goud. Dit betreft dus een monochrome badge. De badge heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren van het clublogo. Qua technische details heeft deze training top de gebruikelijke kenmerken. De mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Wanneer je je duimen hierdoorheen doet, valt de sweater nog strakker. De sweater valt sowieso al strak om het lichaam. De sweater is gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit betreft een elastisch materiaal, welke naadloos aansluit op het lichaam. De training top heeft verder een semi-hoge hals met een rits tot de borst. De achterkant van de sweater is iets langer, voor extra bescherming.

Atlético Madrid trainingsbroek Champions League 2021-2022

Het Atlético Madrid Champions League trainingspak 2021-2022 wordt gecompleteerd door een leger groene trainingsbroek, welke ter hoogte van de bovenbenen een diagonale fel rode band bevat. Op dit gedeelte bevinden zich ook de logo's van de club en Nike. Deze logo's hebben dezelfde kleuren als op de training sweater. De trainingsbroek kent verder de volgende functionele elementen:

  • De bovenkant van de Atlético Madrid trainingsbroek bevat een Nike FlyVent tailleband met trekkoord. Hiermee kun je zelf naar wens de fit van de broek aanpassen.

  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt.

  • De onderkant van de Atlético Madrid Champions League trainingsbroek bevat enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over sneakers of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • De zijkanten van de broek bevatten zakken met ritsjes om eventueel spullen in op te bergen.

  • De broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de training sweater en bevat ook de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de sweater en trainingsbroek getransporteerd wordt. Bovendien heeft het een ventilerend effect. Hierdoor is dit Atlético Madrid trainingspak perfect om in te sporten, maar ook om casual te dragen.

Dit rode Atlético Madrid trainingspak wordt dus alleen gedragen in de aanloop naar de wedstrijden in het kampioenenbal. In de voorbereiding op de wedstrijden in La Liga en de Copa del Rey dragen de spelers het blauwe Atlético Madrid trainingspak.

Atlético Madrid trainingspak Champions League bestellen

Het Nike Atlético Madrid Champions League trainingspak 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de training sweater en trainingsbroek is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is € 64,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95. Check ook andere Atlético Madrid trainingskleding in de onderstaande winkels.

Bestel het Atletico Madrid trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP!

of deze webshop

of deze fanshop!

Fel rood Atlético Madrid trainingspak 2021-2022

Detail Atlético Madrid trainingspak 2021-2022

Atlético Madrid Champions League trainingspak 2021-2022