Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024

Atalanta Bergamo en kledingsponsor JOMA hebben dit weekend de nieuwe Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de voetbalclub uit Noord-Italië de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde Atalanta op de vijfde plek in de Serie A. Ook dit seizoen is JOMA weer de producent van de Atalanta Bergamo voetbalshirts. Deze functie vervult het Spaanse sportmerk sinds het seizoen 2017-2018. Radia Group is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor.

Atalanta Bergamo thuisshirt 2023-2024

Het Atalanta Bergamo thuisshirt 2023-2024 heeft een vrij traditioneel design. Het voetbalshirt bevat weer verticale, zwarte en blauwe banen. Deze banen hebben dit seizoen een design van ruiten, die het voetbalshirt een innovatief visueel effect geven. Het patroon heeft iets weg van een doolhof. Het logo van Atalanta Bergamo staat centraal op de borst, de rechterborst en de mouwen bevatten het logo van JOMA en ter hoogte van de linkerborst prijkt het logo van sponsor Radici Group. Op de achterzijde van de voetbalshirts staat het logo van subsponsor GEWISS. Het thuisshirt is verder uitgerust met een blauw v-hals en zwarte kraag. De kraag heeft ook twee blauwe lijnen. Het voetbalshirt heeft dit seizoen ook weer een aantal andere details. In de binnenkant van de kraag prijkt de tekst: ''La Maglia Sudata Sempre'' en op de achterzijde van de voetbalshirt staat de naam van de club. Het Atalanta Bergamo thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met aan de bovenkant een blauwe band.

Atalanta Bergamo uitshirt 2023-2024

Het Atalanta Bergamo uitshirt 2023-2024 is wit en wordt gekenmerkt door de horizontale, zwarte en blauwe lijnen. Het voetbalshirt heeft een ronde hals met een v-design en in de hals komen ook weer de clubkleuren van de club terug. Wat verder opvalt is dat de logo's van de club en Radici Group op een andere plek staat. De linkerborst bevat het clublogo. Dit betreft ook een ander logo dan op het thuisshirt, namelijk het zogenaamde DEA logo van de jaren '90. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van Radia Group in het zwart en het logo van JOMA staat op de rechterborst en mouwen in het zwart. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte en blauwe accenten.

Atalanta Bergamo 3e voetbalshirt

Het Atalanta Bergamo 3e voetbalshirt 2023-2024 is omgedoopt tot het ‘’City’’ voetbalshirt. Het voetbalshirt is namelijk een eerbetoon aan de stad Bergamo. Op de bovenkant van het voetbalshirt bevindt zich een patroon, dat symbool staat voor de kaart van de stad. Ook de clubkleuren van Atalanta Bergamo zijn  in het tenue verwerkt. De gevouwen kraag is namelijk overwegend zwart met een subtiele blauwe lijn. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het logo van JOMA staat op de rechterborst en de mouwen en het clublogo staat op het midden van de borst. Hoofdsponsor Radici Group prijkt ter hoogte van de linkerborst. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de naam van de club in het zwart/blauw. De binnenkant van de hals van dit voetbalshirt is ook weer uitgerust met het motto: ‘’La maglia sudata sempre’’. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de onderkant van de zijkanten een blauw/zwarte strip. De sokken zijn rood en bevatten aan de bovenkant ook twee banen in de clubkleuren. Op de sokken staat ook weer de naam van de Italiaanse voetbalclub.

Atalanta Bergamo voetbalshirt bestellen

De JOMA Atalanta Bergamo voetbalshirt 2023-2024 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkels. De prijs van alle voetbalshirts is € 79,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shops kun je de Atalanta Bergamo voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de naam en het nummer van één van de sterspelers. Directe levering gegarandeerd!

Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024
Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024
Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024
Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024
Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024
Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024
Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024
Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024
Atalanta Bergamo voetbalshirts 2023-2024