As Roma thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe AS Roma thuisshirt is vandaag officieel gepresenteerd door Nike en de Champions League halve finalist van 2017-2018. Ook dit jaar heeft het nieuwe tenue van de club uit de Italiaanse hoofdstad weer een speciaal design. Daarover straks meer. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van trainer Di Francesco de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2018-2019. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ''Giallorossi.'' Beide partijen hebben sinds 2014 een overeenkomst. Het nieuwe shirt is dit jaar opnieuw geïnspireerd door de historie van de stad. Check hieronder alle details!

Ben je direct fan van het nieuwe AS Roma shirt? Bestel het direct in DEZE WINKEL (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de NIKE SHOP

AS Roma thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe AS Roma voetbalshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door de ''Lorica Hamata.'' Dit is het pantser dat door de soldaten in het oude Rome werden gedragen. Het tenue van AS Roma bevat dit jaar een all-over print welke de structuur heeft van het pantser dat door de soldaten in de Italiaanse stad gedragen werden. Ieder jaar staat het shirt weer in het teken van de onlosmakelijke band tussen de club en de stad Roma.

Verder is het shirt dit jaar weer geheel bordeaux rood met gele details. Het nieuwe thuisshirt van AS Roma is evenals alle andere voetbalshirts van Nike voor 2018-2019, geïnspireerd door het nieuwe template van Nike, het zogeheten Nike Vapor Aeroswift template. Dit template is te herkennen aan de kraag. Deze begint namelijk diagonaal en eindigt recht. Ook het zigzag-patroon op de mouwen is een herkenbaar detail van dit template en is dan ook aanwezig op het nieuwe shirt van AS Roma. Het shirt wordt verder versierd met gele details. Deze gele kleur komt terug in de kraag van het shirt. In de kraag staat tevens de tekst ‘’Roma Siamo noi.’’ Dit betekent: ''Wij zijn Rome.'' Om deze tekst bevindt zich een Romeinse rozenkrans. Ook de swoosh, het bekende logo van Nike, is geel van kleur. Op de linkerkant van het shirt prijkt het logo van de club uit Rome. Verder sttaat op het midden van het nieuwe tenue van de Italiaanse club het logo van de nieuwe shirtsponsor van de club: QATAR Airways. Voor het eerst sinds 2014 staat er weer een shirtsponsor op het shirt van de club. Beide partijen kwamen vorige maand een contract voor de duur van vier jaar overeen. Dit betekent dat het logo van de vliegmaatschappij in ieder geval tot en met 2021-2022 op het shirt van de club uit Rome prijkt. Een ander detail is te vinden aan de binnenkant en achterkant van de hals. Hier staat namelijk een bordeaux rode strip. 

Het nieuwe thuistenue van AS Roma wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten geen naden. Hierdoor ondervinden de spelers van de plaatselijke AS minder hinder en kunnen ze zich nog vrijer bewegen. De zijkanten van het broekje zijn daarnaast uitgerust met het zigzagpatroon. Dit is hetzelfde patroon als op de mouwen van het shirt staat. Op de broekjes staan ook weer de swoosh en het logo van de club. De kousen van het AS Roma thuistenue zijn geheel geel. Net zoals bij alle tenues van Nike wordt ook bij dit nieuwe thuisshirt van AS Roma gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe shirt van AS Roma, waarin vanaf nu spelers als Ünder, Becker, Strootman, Nainggolan, Dzeko, Manolas, De Rossi, Karsdorp en andere sterren schitteren. Dit shirt wordt voor het eerst gedragen in de wedstrijd tegen Juventus op zaterdag 13 mei 2018. Check ook het uitshirt voor 2018-2019. 

AS Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van AS Roma kan je per direct bestellen in de onderstaande online webshops. Het shirt kan je zowel voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) als voor kinderen (128, 140,152, 164 en 176) kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. In kindermaten heeft het short een prijs van € 35,- en in volwassenen maten is het € 40,-. De kousen zijn € 18,-.  In deze stores is het ook mogelijk om het shirt van AS Roma te laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer, of met de naam en nummer van je favoriete voetballer van AS Roma. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Ben je op zoek naar andere artikelen van de Italiaanse club? Bekijk dan het overzicht van beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe AS Roma shirt direct in in DEZE WEBSHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of in de officiële NIKE SHOP (inclusief trainingskleding)