Het nieuwe AS Roma Champions League trainingsshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de club uit de Italiaanse hoofdstad. In dit shirt werken de spelers de trainingen en warming-up af in dit shirt voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende 2015-2016. AS Roma is dit seizoen ingedeeld in poule E en strijdt met Barcelona, Bate Borisov en Bayer Leverkusen om een plaats in de achtste finales van het kampioenenbal. Het nieuwe trainingsshirt van de club die onder leiding staat van Rudi Garcia en haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Olimpico heeft een apart design.

AS Roma camouflage trainingsshirt 2015-2016

Het nieuwe AS Roma CL trainingsshirt heeft hezelfde template als het nieuwe trainingsshirt van Manchester City.  Dit template wordt gekenmerkt te worden door de camouflage achtige print over het shirt. Het nieuwe Champions League trainingsshirt van ''I Giallorossi'' is overwegend zwart met een grijs/zilveren camouflage print. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals en loopt er een zilveren strip over de mouwen en schouders. Ook de logo's van Nike en de club op de borst zijn overwegend zilver. Dit is bovendien de kleur van het nieuwe AS Roma 3e shirt of alternatieve uitshirt. Uiteraard zijn de nieuwste AS Roma shirts voor de Champions League uitgerust met de nieuwste technieken.  De AS Roma trainingsshirts bestaan zoals altijd voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de sterren van de club die afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Serie A, optimaal kunnen presteren door het ventilerende en vochtafwerende effect. Check hieronder de foto van het camouflage trainingsshirt van AS Roma, waarin sterren als De Rossi, Totti, Dzeko, Sallah, Pjanic, Cole en Strootman schitteren dit seizoen. Eerder dit seizoen lanceerden AS Roma en Nike al een bordeaux rood en wit trainingsshirt voor 2015-2016. 

AS Roma trainingsshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe AS Roma Champions League trainingsshirt 2015-2016 kan je voor kinderen en volwassenen vanaf medio eind september 2015 kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 39,95 en de prijs van het shirt voor kinderen is € 32,95. Check ook andere beschikbare AS Roma producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het AS Roma camouflage trainingsshirt in de online AS Roma voetbalshop of

in de officiële AS Roma shop van Nike! 

AS Roma Trainingsshirt 2015-2016
Achterkant -as -roma -trainingsshirt -camouflage