AS Roma Champions League trainingspak 2017-2018

AS Roma speelt dit jaar weer Champions League. Reden genoeg om weer een nieuw Champions League trainingspak te hebben. Dit nieuwe pak is vandaag door Nike en de club uit de Italiaanse hoofdstad uitgebracht en trainen de talenten van het keurkorps van trainer Di Francesco in de voorbereiding op de wedstrijden in het kampioenenbal dit seizoen. Roma is dit seizoen ingedeeld in een poule met Atletico Madrid, Chelsea en FC Quarabag. Het nieuwe pak van ''I Giallorossi'' bestaat uit een drill top en strakke trainingsbroek, maar is ook te bestellen met een trainingsjack. Check hieronder de details van het nieuwe Roma trainingspak.

Geel/bruin AS Roma Champions League drill top en trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe AS Roma pak voor de Champions League van 2017-2018 heeft een voor de club bekende kleur. De drill top van het pak is namelijk overwegend oranje en bevat verder bruine details. De kleur bruin wordt door Nike ''fluweel bruin'' genoemd. Zo is de strip aan de achterkant van de hals bruin en dit geldt ook voor de strip over de mouwen. Deze strip is verdeeld in kleine, dunne strepen. Verder worden de Nike training tops dit jaar weer gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits is oranje. De swoosh van Nike staat in het bruin op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de trainingskleding van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Olympisch Stadion. Dit partnership bestaat sinds 2014 en beide partijen hebben een tienjarig contract. De rechter borst bevat het logo van de club, die afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Serie A. Verder bevatten de mouwen van de training tops gaten, waardoor deze de fit van een handschoen hebben. Hierdoor vallen de mouwen en dus de trainingssweater strak om het lichaam. De mouwen van de top zijn de bekende raglanmouwen. Dit materiaal heeft als kenmerk dat het perfect meebeweegt met de bewegingen van de armen, waardoor je heel flexibel bent in deze training top.

Het nieuwe Champions League trainingspak van AS Roma wordt compleet gemaakt door een bruine trainingsbroek. Op deze broek staan in het oranje de logo's van de club en Nike. Verder is de trainingsbroek van Roma uitgerust met twee zakken en heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat hoe meer naar beneden, hoe getailleerder de trainingsbroek van AS Roma valt. Met de elastische tailleband aan de bovenkant van deze pants kan de pasvorm aangepast worden. Hier heb je zelf dus invloed op. De nieuwste trainingskleding van Roma is dit seizoen ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Eerder dit seizoen lanceerden Nike en AS Roma overigens al een blauw trainingspak. Dit pak is onderdeel van de speciale camouflage lijn van Nike, waartoe ook het 3e shirt van de club behoort!

AS Roma Champions League pak kopen

Wil jij net als sterren als Nainggolan, Dzeko, De Rossi, Strootman, Manolas, Florenzi en andere sterren dit pak met trots dragen? Dit kan! Het nieuwe trainingspak kan je namelijk voor zowel kinderen als volwassenen bestellen. De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 64,95 en dit geldt ook voor de trainingsbroek. Voor kinderen hebben beide items een prijs van € 54,95. Wil je andere producten van de Italiaanse club kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Roma trainingspak in deze Roma STORE

of in deze winkel

of deze Roma SHOP!