Thierry Henry is terug in het voetbalshirt van Arsenal! En dat heeft Leeds United geweten. De Fransman scoorde bij zijn rentree de winnende treffer in de met 1-0 gewonnen FA Cup wedstrijd tegen Leeds United. De tijdelijke terugkeer van Henry lijkt nu al een succes. Arsenal heeft sowieso een speciale plek in Henry's hart. In 2007 verruilde Henry Arsenal voor Barcelona, waarna hij in 2010 vertrok naar de Verenigde Staten om voor New York Red Bulls uit te komen. Waar Henry voor Arsenal in 254 wedstrijden 174 doelpunten voor de club uit Londen scoorde, ging dat hem in Barcelona en New York minder af. In Barcelona scoorde hij 35 doelpunten in 80 wedstrijden en in New York scoorde Henry zestien keer in 37 wedstrijden.

Op 9 januari 2011 liet de 34 jarige Henry opnieuw zien dat hij nog waardevol kan zijn voor Arsenal. Henry mocht na 68 minuten spelen invallen van manager Arsène Wenger en de aanvaller had maar tien minuten nodig om de fans weer te laten juichen. Op aangeven van Alexandre Song brak de spits de ban en liet hij Leeds United verslagen achter: 1-0. Hij deed dit in het Arsenal thuisshirt met 12, een nummer dat hij al eerder droeg in het Franse nationale team. In zijn eerste periode bij Arsenal had Henry nummer 14 op het voetbalshirt. Echter dit nummer is nu bezet door Theo Walcott. Het Arsenal voetbalshirt van Henry met nummer 12 is nu al legendarisch! Check hieronder de foto's van de nieuwe Henry Arsenal thuisshirts en uitshirts. Wil je dit voetbalshirt kopen? Je kan dit Arsenal voetbalshirt vanaf nu bestellen in de online voetbalshop van Subside Sports!