Arminia Bielefeld voetbalshirts 2021-2022

Arminia Bielefeld en kledingsponsor Macron hebben inmiddels ook de nieuwe Arminia Bielefeld voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues spelen ‘’ Die Arminen’’ de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2021-2022. De club van trainer Frank Kramer eindigde afgelopen seizoen op een vijftiende plek en speelt daarom dit seizoen weer op het hoogste niveau. Ook dit jaar is Macron weer de producent van de nieuwe tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds de zomer van 2020 de kledingsponsor van de Bundesliga club.

Arminia Bielefeld thuisshirt 2021-2022

De body van het Arminia Bielefeld thuisshirt 2021-2022 is wit en bevat twee brede zwarte verticale banen met in het midden een blauwe band. Ook de mouwen zijn blauw en worden afgesloten door een dunne zwarte en witte lijn. Dit is ook de kleurencombinatie van de v-hals en opstaande kraag. Het Macron Hero logo staat op de rechterborst en de mouwen in het wit. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club. In de nek van het tenue prijkt een zwarte label met daarin de tekst: ‘’Sportclub Der Ostwestfalen.’’ In de nek op de achterzijde van het tenue is het wapen van de stad verwerkt. Hoofdsponsor Schüco staat op het midden van alle Arminia Bielefeld tenues. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met aan de bovenkant een blauwe en witte band.

Arminia Bielefeld uitshirt 2021-2022

Het Arminia Bielefeld uitshirt 2021-2022 is dit jaar volledig zwart en bevat aan de onderkant een design van drie chevrons, geïnspireerd door het wapen en de vlag van de stad. Het uittenue bevat een combinatie van een y-hals en opstaande kraag in het blauw/wit en dit zijn ook de kleuren van de biesjes. Het uittenue bevat dezelfde details als het thuisshirt en de logo’s van de club en sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue.  Ook het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart short en zwarte voetbalsokken.

Arminia Bielefeld 3e shirt 2021-2022

Arminia Bielefeld heeft dit seizoen ook een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit voetbalshirt is rood met bordeaux rode mouwen. Het derde tenue bevat verder op de rechter onderkant een deel van de naam van de stad: BIE. Dit voetbalshirt heeft dezelfde kraag als het thuis- en uitshirt en heeft ook dezelfde details als de andere twee tenues. Het voetbalbroekje en de kousen van het derde tenue zijn ook rood.

Zoals alle voetbalshirts van Macron zijn de Arminia Bielefeld tenues uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de voetbalshirts en zorgt voor ventilatie en de afvoer van vocht naar de buitenkant van de voetbalshirts. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Arminia Bielefeld voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Klos, Serra, Lasme, Okugawa, Pieper, Nilsson, Guilherme Ramos, Schöpf en andere spelers.

Arminia Bielefeld voetbalshirt bestellen

De nieuwe Macron Arminia Bielefeld voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Zowel het thuisshirt, uitshirt als 3e shirt zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze hebben een prijs van € 79,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Arminia Bielefeld voetbalshirt direct in deze SHOP

of de MACRON STORE!

Arminia Bielefeld thuisshirt 2021-2022

Arminia Bielefeld uitshirt 2021-2022

Arminia Bielefeld 3e shirt 2021-2022