Angers SCO voetbalshirts 2020-2021

De Franse club Angers SCO en kledingsponsor Kappa hebben deze week de nieuwe Angers SCO voetbalshirts voor 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Angers de Ligue 1 en Coupe de France wedstrijden gedurende 2020-2021. Angers SCO eindigde afgelopen seizoen op een elfde plek in de Franse competitie. Kappa is sinds 2013 kledingsponsor van de club en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023.

Angers SCO thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Angers thuisshirt 2020-2021 heeft een traditionele en classy look. Het tenue wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen. Deze banen lopen ook door over de mouwen, met uitzondering van de onderkant van de mouwen. Deze bevatten namelijk een brede witte band. Daarnaast is het Angers voetbalshirt uitgerust met gouden details. Deze komen terug in de polo kraag van het tenue en in het logo van Kappa. Het logo van de Italiaanse kledingsponsor prijkt zowel op de rechterborst als in een taping op de zijkanten van het tenue. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor SCANIA. Op de achterkant van het tenue staat in de nek #LaForceDuSCO. Het thuistenue van Angers wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en wit/zwarte kousen.

Angers SCO uitshirt 2020-2021

Het Angers SCO uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend wit en wordt met name gekenmerkt door de all-over print over de mouwen. Dit betreft een zebra achtige print van flitsende vlakken. De band aan de onderkant van de mouwen is zwart en hetzelfde geldt voor details in de kraag van het tenue. Het logo van Kappa op de rechterborst en aan de zijkanten is zwart. Op het uittenue staat een andere sponsor dan op het thuistenue: Le Gaulois. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. De nieuwe Angers tenues zijn zoals ieder jaar uitgerust met de Kombat technologie van Kappa. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers nog beter kunnen presteren. Het shirt bevat onder andere ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Angers voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als El Mellali, Santamari, Bernardoni, Butelli, Thomas, Doumbia en nog meer sterspelers. De nieuwe tenues van Angers kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Franse club! Bestel andere Ligue 1 tenues in DEZE WINKEL

Angers SCO thuisshirt 2020-2021

Angers SCO uitshirt 2020-2021