Anderlecht uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Anderlecht uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gepresenteerd door adidas en de Belgische club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Brussel haar uitwedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League, de beker en in Europa gedurende het seizoen 2018-2019. Het nieuwe voetbalshirt werd door de club voor het eerst gedragen in de laatste uitwedstrijd van het seizoen 2017-2018. Tegen KAA Gent werd met 1-0 verloren. Wil je alles weten over het nieuwe shirt van de club van trainer Vanhaezebrouck? Check hieronder de details!

Oranje Anderlecht uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uittenue van Anderlecht is gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Dit is hetzelfde template als de uitshirts van het nationale elftal van België en Zweden. Het shirt wordt gekenmerkt door de flitsende, horizontale strepen over het shirt. Deze strepen hebben verschillende diktes en lopen naadloos in elkaar over. De banen hebben twee verschillende tinten rood. De club en adidas hebben dit jaar voor pastelkleuren gekozen, omdat dit de huidige modetrend en straatmode is. De kleur van het shirt wordt door adidas ''chalk coral'' genoemd. De club en adidas geven ook nog een nieuwe intepretatie op de print van de horizontale strepen op het shirt. Deze banen staan namelijk symbool van hoe de stad Brussel er vanuit de lucht uitziet. De drie adidas strepen staan dit jaar op de schouders en zijn wit. Dit geldt ook voor een subtiele ronde baan, die verwerkt is in de ronde hals van het shirt. Ook het adidas embleem op de rechter borst is wit. Het Duitse sportmerk is al sinds 1976 kledingsponsor van de recordkampioen van België en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2019. De andere borst bevat het logo van de club. In dit logo zijn drie sterren verwerkt. Deze gouden sterren verwijzen naar de meer dan 30 (34) kampioenschappen van de club. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor BNP Paribas Fortis en aan de bovenkant van de achterkant van het voetbalshirt staat subsponsor PROXIMUS.

Het nieuwe tenue van Anderlecht wordt compleet gemaakt door een oranje (effen koraal) voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten witte adidas stripes en op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en adidas. De kousen zijn overwegend wit. Ook de Anderlecht shirts bestaan dit jaar weer voor 100% uit gerecycled polyester en zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe uitshirt van Anderlecht, waarin we vanaf nu spelers als Trebel, Chipicu, Deschacht, Dendoncker, Moriaka, Markovic, Teodorczyk en andere sterren zien. Check ook het thuisshirt!

Anderlecht voetbalshirt bestellen

Het Anderlecht shirt kan je vooralsnog alleen bestellen in de online shop van de Belgische club. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. In deze webshop kan je het tenue van Anderlecht ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor 2018-2019? Bestel het in DEZE SHOP!

Of scoor je Anderlecht retro voetbalshirt in deze winkel!