Dit zijn de Almere City voetbalshirts 2024-2025

Almere City en kledingsponsor Craft hebben inmiddels ook de nieuwste Almere City voetbalshirts 2024-2025 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Hedwiges Maduro de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. Vorig seizoen eindigde de club uit Flevoland op een knappe dertiende plek. Ook dit jaar is Craft de kledingsponsor. Deze functie heeft het Scandinavische sportmerk sinds het seizoen 2020-2021.

Almere City thuisshirt 2024-2025

Het Almere City thuisshirt 2024-2025 werd gepresenteerd met het motto ‘’Back to Red’’. Waar het voetbalshirt vorig seizoen rood/zwart was, is de overheersende kleur nu rood. Het voetbalshirt wordt alleen kenmerkt door de zwart/witte pijlen over het midden van het tenue. Deze verticale pijlen verwijzen naar het logo van hoofdsponsor One Casino. Aam de bovenkant en de onderkant van de pijlen bevindt zich een gradiënt effect. Dit effect is ook in de band aan de onderkant van de mouwen verwerkt, welke rood/zwart is. Het thuisshirt is verder uitgerust met een rode v-hals met aan de achterkant een zwarte band. Op de rechterborst staat het logo van Craft en op de linkerborst het clublogo. De achterkant van het tenue bevat de logo’s van Kroonenberg Groep en Mascot Workwear. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek op de achterzijde van het tenue. Hier staat een graphic van de fleur-de-los. De Franse lelie is een verwijzing naar het familiewapen van Ingenieur Cornelis Lely, de grondlegger van de Zuiderzeewerken. Het Almere City thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode sokken.

De Craft Almere City voetbalshirts 2024-2025 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Eredivisionist. Voor volwassenen zijn de shirts € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Check ook de wedstrijdbroekjes en de sokken in de officiële fanshop! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Dit zijn de Almere City voetbalshirts 2024-2025
Dit zijn de Almere City voetbalshirts 2024-2025