Algerije voetbalshirts 2019-2021

De nieuwe Algerije voetbalshirts voor de periode 2019-2021 zijn deze week officieel bekend gemaakt door kledingsponsor adidas en de voetbalbond van het land. In deze nieuwe tenues speelt het Algerijnse voetbalelftal onder andere de Afrika Cup 2019 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. De Afrika Cup vindt deze zomer van 21 juni tot 19 juli plaats in Egypte. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de tenues van het Algerijnse elftal. Beide partijen hebben een samenwerkingsverband sinds 2015 en dit contract werd begin dit jaar verlengd tot en met 2023. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Algerije!

Ben je op zoek naar een Algerije voetbalshirt? Deze bestel je exclusief in deze SHOP! 

Algerije thuisshirt 2019-2021

Beide nieuwe tenues van het Algerijnse voetbalelftal zijn gebaseerd op een standaard template van adidas. Het nieuwe thuisshirt is namelijk gebaseerd op het TIRO19 template van adidas. Het voetbalshirt is wit en bevat een design van gradiënt puntjes en banen in het zilver over het tenue. Dit is hetzelfde design als de 3e shirts van Real Madrid, Juventus, Bayern München en Manchester United afgelopen seizoen. Uiteraard bevat het shirt ook de andere kleuren van de Algerijnse vlag. Het shirt bevat een crew neck met een subtiele rode lijn. De drie adidas strepen op de schouders zijn groen. Het thuistenue is ook uitgerust met een band aan de onderkant van de mouwen en deze is een combinatie van groen en rood. Het adidas performance logo staat in het groen op de rechter borst en de andere borst is voorzien van het embleem van de Algerijnse voetbalbond, de Fédération Algérienne de Football (FAF). Boven het embleem staat een ster en deze ster verwijst naar de gewonnen Afrika Cup in 1990. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene en rode accenten.

Algerije uitshirt 2019-2021

Het nieuwe Algerije uitshirt voor 2019-2021 is gebaseerd op het CAMPEON 19 template van adidas. Hiermee heeft het shirt hetzelfde design als het Duitsland voetbalshirt van het WK van 2018. Het shirt is groen en wordt gekenmerkt door de bliksemschichtstrepen over de borst en deze zijn ook groen. De bies aan de onderkant van de mouwen van dit tenue zijn rood/wit en de schouders zijn uitgerust met drie witte strepen van adidas. Op de borst staan ook weer de logo's van de bond en adi. Beide tenues bevatten nog een speciaal detail aan de achterkant van het tenue. In de nek prijkt een afbeelding van een vos met de vlag van het land. De bijnaam van het nationale elftal van Algerije is namelijk ''Les Fennecs'' (de woestijnvossen). Het uittenue van Algerije wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen met rode en witte accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Algerije tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mahrez, Bounedjah, Feghouli, Slimani, Brahimi, Ghoulam en andere sterren.

Algerije voetbalshirt kopen

De nieuwe Algerije tenues voor 2019-2021 kun je vanaf april bestellen in de onderstaande winkel. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL). Deze kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In deze shop vind je ook goedkopere Algerije t-shirts en merchandising! Directe levering!

Bestel je Algerije voetbalshirt altijd in deze winkel!