Al Sadd voetbalshirts 2021-2022

De Qatarese voetbalclub Al-Sadd heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma de nieuwe All Sadd voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Doha de wedstrijden in de Qatari League en de beker in 2021-2022. De nieuwe collectie van Al Sadd bevat zowel een nieuw thuisshirt, als een uitshirt en 3e shirt. Puma is sinds 2017 de kledingsponsor van ''Al-Dheeb'' (De wolven) en is ook dit jaar verantwoordelijk voor het design en de productie van deze tenues.

Al-Sadd thuisshirt 2021-2022

Het Al Sadd thuisshirt 2021-2022 is volledig wit en wordt gekenmerkt door de dunnere zwarte lijnen. Deze zijn telkens in paren van twee op het thuistenue van de voormalige club van Xavi verwerkt. Het thuistenue bevat verder een ronde hals en op de rechterborst prijkt het Puma logo. De andere borst bevat de badge van de club, inclusief twee gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar het twee keer winnen van de AFC Champions League (1989 en 2011). Sponsor Qatar Airways versiert het midden van alle Al Sadd voetbalshirts 2021-2022. In de hals op de achterkant van het tenue bevindt zich verder nog een kleine badge met daarin een wolf, verwijzend naar de bijnaam van de Qatarese voetbalclub. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte details.

Al-Sadd uitshirts 2021-2022

Het Al Sadd uitshirt 2021-2022 heeft een iets spannender design. Het tenue is overwegend zwart en de body bevat een all-over print van geometrische vormen in het zilver. Deze vormen zijn verdeeld in driehoeken. Het uittenue is verder voorzien van een V-hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het broekje en de kousen van dit tenue zijn zwart. Het alternatieve uittenue of het Al Sadd 3e shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan in een andere kleurencombinatie. Dit voetbalshirt is bordeaux rood en bevat een design van verticale gele lijnen. Deze kleur komt ook weer terug in alle logo's op het derde tenue. Het derde voetbalshirt bevat verder een ronde hals. Het broekje en de kousen van het Al Sadd 3e tenue zijn ook bordeaux rood.

Zoals alle Puma tenues zijn de Al Sadd voetbalshirts uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De Al-Sadd voetbalshirts van Puma kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Qatarese voetbalclub. Ben je op zoek naar andere tenues van dit seizoen? Check het dan in deze fanshop!

Al Sadd voetbalshirts 2021-2022

Al Sadd uitshirt 2021-2022

Al Sadd 3e shirt 2021-2022