Dit is het Ajax warming-up shirt 2024-2025

Tegelijkertijd met de lancering van het Ajax thuisshirt 2024-2025 hebben de club en kledingsponsor adidas ook het nieuwe warming-up shirt officieel gepresenteerd. Dit zogenaamde pré match shirt wordt door de spelers van de Amsterdamse voetbalclub gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025. In mei presenteerde de club en het Duitse sportmerk al de nieuwe trainingsshirts!



De warming-up shirts van adidas hebben altijd een rijker design dan de trainingsshirts. De trainingsshirt hebben jaarlijks een standaard template, dat ook gebruikt wordt voor de trainingstenues van andere clubs waarvan adidas kledingsponsor is. De trainingsshirts van Ajax, Real Madrid, Juventus, Manchester United, Arsenal en Bayern München hebben allemaal hetzelfde template, maar dan in andere kleuren en met een ander clublogo. Bij het inloopshirt ligt dat anders. De warming-up tenues hebben ieder jaar een custom made design. Wanneer dit een sterk design is, kunnen de warming-up shirts makkelijk door als uitshirt. Het Ajax warming-up shirt 2024-2025 heeft dit jaar zo’n design. Het shirt is antraciet grijs en bevat een all-over print rode lussen met daartussen een repeterend patroon van de Amsterdamse kruizen. Deze kruizen hebben een iets lichtere tint grijs. Een ander pluspunt van de warming-up shirts is dat deze geen adidas strepen op de schouders bevatten. Alle logo’s op het warming-up shirt zijn wit. DE rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst de geborduurde badge van de Amsterdamse club. Deze badge is wit met zwarte lijnen. Ook de kampioensterren boven het logo zijn wit, evenals het logo van Ziggo op het midden. De warming-up shirts hebben dit jaar een ronde hals.

Het warming-up shirt is dit jaar ook weer gelanceerd in een versie met lange mouwen, speciaal voor de wedstrijden in de herfst en winter. De warming-up top met lange mouwen heeft duimgaten aan de onderkant van de mouwen, voor de perfecte pasvorm. Het warming-up shirt wordt door de spelers gecombineerd met de wedstrijdbroekjes voor de desbetreffende wedstrijd van Ajax

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Het adidas Ajax warming-up shirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar. Met korte mouwen is het inloopshirt € 69,95 en met lange mouwen € 74,95. Check ook andere items uit de nieuwe collectie in de onderstaande winkels!

Dit is het Ajax warming-up shirt 2024-2025
Dit is het Ajax warming-up shirt 2024-2025
Dit is het Ajax warming-up shirt 2024-2025