Ajax trainingspak 2023-2024

Het nieuwe Ajax trainingspak 2023-2024 is vandaag ook officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor adidas. Evenals het Ajax uitshirt 2023-2024 bevat het trainingspak pastel tinten, maar daarover straks meer. Het trainingspak wordt door de Amsterdammers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit jaar heeft het trainingspak weer een standaard template en bestaat het pak uit een training sweater en een trainingsbroek. 

Ajax training sweater 2023-2024

De Ajax training sweater 2023-2024 en het trainingsjack zijn dit seizoen overwegend donkerblauw met verschillende pastel tinten. Qua template heeft adidas het adidas TIRO23 template gebruikt. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingskleding tijdens het seizoen 2023-2023. Kenmerkend voor dit template is dat de adidas strepen op de onderkant van de mouwen staan. Deze strepen zijn lichtblauw. Een andere kenmerk van dit template is het vlak op de zijkanten. Op het Ajax trainingspak is dit vlak wit. Alle logo's op de Ajax training sweater en het Ajax trainingsjack zijn ook lichtblauw. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit logo wordt vanaf dit seizoen door het Duitse sportmerk op alle voetbalshirts en trainingskleding gebruikt en betreft het zogenaamde 3BAR logo. Dit logo heeft alleen nog maar de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van adidas. Op de andere borst prijkt het logo van de Amsterdammers. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is volledig lichtblauw. De training sweater is dit jaar weer uitgerust met een semi-hoge hals met een rits tot de borst en het trainingsjack bevat een doorlopende rits. De Ajax training sweater 2023-2024 bevat ook weer duimgaten aan de onderkant van de mouwen voor de perfecte pasvorm. Het trainingsjack heeft geribte boorden aan de onderkant van de mouwen en de onderkant van het trainingsjack. Bovendien bevat het jack twee zakken met een rits.

Het trainingspak is ook beschikbaar in een witte variant. De training sweater van dit trainingspak is wit en bevat op de bovenkant van de mouwen een donkerblauw vlak. Verder heeft dit trainingspak dezelfde kenmerken als het donkerblauwe trainingspak.

Ajax trainingsbroek 2023-2024

Het adidas Ajax trainingspak 2023-2024 wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek. Ter hoogte van de zijkanten van de heupen bevindt zich een diagonale roze band. De adidas strepen staan in het pastelgroen op de zijkanten van de onderkant van de trainingsbroek. Dit is kenmerkend voor het adidas TIRO23 template. De logo's van Ajax en adidas op de Ajax trainingsbroek 2023-2024 zijn ook lichtblauw (door adidas ''Clear Mint'' genoemd). De trainingsbroek heeft verder de gebruikelijke kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailleband met een touwtje/trekkoord, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen.
  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met ritsen.
  • De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de Ajax trainingsbroek vooral getailleerd om de kuiten en enkels valt.
  • De trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers en voetbalschoenen

Extra Informatie Ajax trainingspak

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady: Dit systeem is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant wordt getransporteerd. Bovendien heeft het een ventilerend effect.
  • Pasvorm: Normaal
  • Seizoen: 2023-2024

Ajax trainingspak bestellen

Het nieuwe adidas Ajax trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit zijn de prijzen van de items:

  • Training sweater: Vanaf € 69,95
  • Trainingsbroek: Vanaf € 64,95
  • Trainingspak met trainingsjack: Vanaf € 99,95

Het trainingspak is beschikbaar voor zowel kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) als voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL). Check ook andere Ajax trainingskleding in de onderstaande winkels.

Ajax trainingspak 2023-2024
Ajax trainingspak 2023-2024