AEK Athene thuisshirt 2019-2020

AEK Athene en kledingsponsor Capelli Sport hebben het nieuwe AEK Athene voetbalshirt voor 2019-20 officieel bekend gemaakt. In dit shirt speelt de club de thuiswedstrijden in de Griekse Super League en Europa League gedurende 2019-2020 in het Olympisch Stadion Spyridon Louis. AEK eindigde afgelopen seizoen op een 3e plaats achter PAOK Saloniki en Olympiakos. Capelli Sport is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van de Champions League tegenstander van Ajax vorig seizoen.

AEK Athene voetbalshirt 2019-2020

Voor het eerst in de geschiedenis van de club bevat het tenue van AEK Athene diagonale banen. De body van het voetbalshirt wordt namelijk gekenmerkt door de diagonale gele en zwarte banen. Deze worden op het midden onderbroken door het logo van hoofdsponsor STOIXIMA. De mouwen van het voetbalshirt van AEK zijn zwart met een dunne, gele lijn aan de onderkant. Verder is het tenue uitgerust met een V-hals en bevat de binnenkant van de hals een strip, waarin de naam van de club staat. De logo's van de Griekse club en Capelli Sport staan op de borst. De schouders zijn bovendien uitgerust met een design van blokken. De achterkant van het tenue is overwegend geel met aan de onderkant weer de diagonale banen. Het tenue van AEK wordt dit seizoen compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AEK Athene tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bakasetas, Livaja, Mantalos, Ponce, Simoes. Bakakis en andere sterspelers. Helaas kun je het nieuwe tenue van AEK Athene nergens bestellen. Ben je fan van de club en wil je AEK aanmoedigen? Check dan t-shirts of een hoodie in deze winkel!