ADO Den Haag voetbalshirts 2022-2023

ADO Den Haag en kledingsponsor Errea hebben dit weekend de nieuwe ADO Den Haag voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Dirk Kuijt de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. ADO Den Haag eindigde vorig seizoen op de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Ook dit seizoen is Errea weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de ADO Den Haag voetbalshirts en trainingskleding. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2011 de kledingsponsor van de voetbalclub uit de residentiestad. Dit contract loopt nog tot medio 2024.

ADO Den Haag thuisshirt 2022-2023

Het ADO Den Haag thuisshirt 2022-2023 bevat weer de traditionele verticale groene en gele banen. De groene banen zijn dit jaar uitgerust met een all-over print van het stadwapen van de stad Den Haag. De banen worden op het midden onderbroken door het logo van de nieuwe hoofdsponsor Hommerson Casino. Rondom het logo van de nieuwe shirtsponsor hebben de banen een fading effect. De groene en gele banen lopen dit jaar ook door over de mouwen. Verder is het ADO Den Haag thuisshirt uitgerust met een gele ronde hals en bevat het tenue een groene gevouwen kraag. Het logo van Errea prijkt op de rechterborst en op de mouwen. De linkerborst bevat de officiële badge van ADO den Haag. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Haagse bluf – Strijd – Passie.'' In de nek op de achterzijde van het tenue is ook het stadswapen van Den Haag verwerkt. De achterzijde van het tenue is verder volledig groen en bevat de logo's van VENÉCO en PLV Looije. Het ADO Den Haag thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de onderkant een gele band. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Errea, alsook die van PLV Looije en Sir Wistone. De kousen van het ADO Den Haag thuistenue zijn groen met net boven het midden een gele band met daarin de naam van de club: ADO.

ADO Den Haag uitshirt 2022-2023

Het ADO Den Haag uitshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan het oude stadion van de club: het Zuiderparkstadion. In dit stadion speelde ADO Den Haag van 1925 tot 2007. Het voetbalshirt is blauw en bevat op de onderkant een sublimatieprint van het Zuiderparkstadion. Verder heeft het uitshirt een design van diagonale gele, witte en blauwe banen. Het uitshirt is uitgerust met een V-hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Alle sponsorlogo's (met uitzondering van het kroontje van de hoofdsponsor) zijn op het uitshirt wit. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen hebben een lichtere tint blauw. Het uitshirt bevat bovendien dezelfde details als het thuistenue. Het ADO Den Haag uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de onderkant een lichtblauwe band. De kousen zijn ook blauw met een lichtblauwe baan, welke de naam van de club bevat.

De collectie bevat ook een drietal nieuwe ADO Den Haag keepersshirts. Deze zijn paars, wit en donkergroen en bevatten een design van contrasterende, diagonale lijnen. Bovendien bevatten alle keeperstenues een ronde hals. Alle ADO Den Haag voetbalshirts zijn dit seizoen weer uitgerust met de Ti-Energy technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

ADO Den Haag voetbalshirts bestellen

De nieuwe Errea ADO Den Haag voetbalshirts 2022-2023  kun je direct bestellen in de de fanshop. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Deze voetbalshirts  zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webshops kan je de ADO Den Haag voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien de nieuwste trainingskleding. Directe levering! 

Koop het nieuwe ADO Den Haag shirt in deze SHOP

of deze winkel!

 ADO Den Haag voetbalshirts 2022-2023

ADO Den Haag voetbalshirts 2022-2023

ADO Den Haag voetbalshirts 2022-2023